Reus

Miguel Linares cau del vaixell

Reus. El davanter ha comunicat a la plantilla i al cos tècnic que no es veu amb cor de continuar defensant els colors de l’entitat i, per tant, Bartolo suma una baixa professional més

El davanter del Reus, Miguel Linares, ha comunicat a la plantilla i al cos tècnic que no jugarà amb el Reus perquè no es veu amb cor de fer-ho. Així ho va reconèixer el tècnic, Xavi Bartolo, que tindrà una baixa professional més i només podrà afrontar el partit d’avui amb deu jugadors del primer equip, també per la baixa del porter Pol Freixanet.

“El jugador creu que ha acabat el seu cicle i no hi podem fer res”, explicava l’entrenador roig-i-negre. Linares va expressar la seva voluntat de no jugar amb el Reus en el partit que va guanyar l’equip a La Rosaleda contra el Màlaga (0-3) en una participació molt discreta i provocant descaradament la cinquena targeta groga. Un cop complerta la sanció per acumulació de grogues i en espera de poder ser alliberat per fitxar per un altre equip de la categoria, ha comunicat als seus companys que no tornarà a jugar amb ells.

Ahir, a més, els jugadors del Reus es van reunir amb el propietari, Joan Oliver, que els va traslladar, segons Bartolo, que la propietat continua a la recerca d’un comprador que desactivi la incertesa regnant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)