Girona

Tot venut per rebre el Barça

Ben ple. El club confirma que ja s’han esgotat les entrades disponibles per veure el conjunt blaugrana i demana als abonats que no tinguin previst anar al partit que alliberin el seu seient

S’han complert els pronòstics i ahir a la tarda el club va anunciar que s’havien venut totes les entrades disponibles de cara a un dels duels que aixeca més expectació durant la temporada: el Girona-Barça, que es disputarà a Montilivi el diumenge 27 de gener (16.15 h). Fonts de l’entitat blanc-i-vermella van comunicar que les úniques localitats que encara estan a l’abast dels aficionats són les diverses tribunes VIP situades a tribuna, gol sud i preferent. Aquestes entrades –inclouen càtering, begudes i atenció personalitzada als reservats– tenen un cost de 205, 245 o 255 euros en funció de la ubicació.

Tot i l’alta demanda que hi ha hagut per a aquest partit i el fet que les entrades que es van posar a la venda s’hagin exhaurit, encara hi ha una manera d’aconseguir entrades: que els abonats que no tinguin intenció o possibilitat d’assistir al camp alliberin el seu seient. El Girona anima els socis amb seient que no vagin a l’estadi aquest dia que s’agafin a aquesta opció. Les grades es veuran molt més plenes i l’abonat podrà acumular un 40% del preu de l’entrada venuda, que podrà descomptar del seu abonament de la temporada vinent.

Camí del rècord?

Amb l’ampliació d’aforament de Montilivi que es va realitzar a l’estiu, a les grades del feu gironí, hi caben uns 14.500 espectadors. El partit d’aquesta temporada amb més afluència de públic va ser contra el Madrid a finals d’agost. En la que era tot just la segona jornada de lliga, fins a 13.389 aficionats i aficionades es van aplegar a l’estadi per veure el duel entre catalans i madrilenys. Caldrà veure si la presència de figures com ara Leo Messi i Luis Suárez, i el moment d’eufòria o decepció que pugui passar el seguidor blanc-i-vermell –el dimecres abans s’haurà jugat l’anada dels quarts de copa a Madrid i tres dies després el club blanc visitarà Montilivi–, tenen un efecte crida i es pot establir un nou rècord a Montilivi. El curs passat, el Girona-Barça, el van veure en directe 13.315 espectadors.

El desplaçament al Santiago Bernabéu, ja disponible

Des de la passada mitjanit ja es poden comprar les entrades per viure l’anada dels quarts de final de la copa al Santiago Bernabéu. El club de Montilivi té la voluntat que un bon gruix d’aficionats blanc-i-vermells acompanyin l’equip a Madrid dijous que ve i per això ha creat modalitats atractives per viure el partit en directe: les entrades valen 20 euros i l’autocar, 65, per tant el paquet complet té un cost de 85 euros. Els autocars sortiran el mateix dijous a les 8 h i tornaran després del partit. Fins dilluns la venda és exclusiva per als socis, i de dilluns a les 9 h fins dimarts a les 22 h, per a tothom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)