Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“L’eufòria no ens ha de fer perdre la realitat”

Eusebio Sacristán va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi, minuts abans que l’expedició gironina iniciés el viatge cap a Sevilla per enfrontar-se avui al Betis. El tècnic de La Seca va animar tothom a focalitzar tots els esforços en el matx de lliga contra l’equip andalús abans de pensar en la copa i el doble duel contra el Madrid i l’enfrontament contra el Barça enmig de l’eliminatòria de quarts. Referent a la classificació del seu equip al Wanda contra l’Atlético i els inputs positius que ha atorgat aquesta, el tècnic ho té clar: “L’empenta anímica que ha suposat passar l’eliminatòria és bona per a la confiança i la moral de l’equip, però ara hem d’enfocar els esforços al 100% en el partit contra el Betis de la lliga, la competició més important”, deia l’exjugador professional, que hi afegia: “Intentarem aprofitar la inèrcia, però sense desenfocar-nos. Hem de mirar que el que hem aconseguit en positiu no ens faci perdre la realitat. Tenim un partit de lliga i això és el més important.”

Lloances cap al Betis

El Girona visita el camp d’una de les seves bèsties negres en la història recent. De fet, en l’anada a Montilivi, els gironins van perdre 0-1 contra els bètics, que durant bona part del matx van dominar i portar el pes del joc: “El Betis és un rival difícil i té molt futbol a les cames dels seus jugadors. Ens ho posarà molt complicat, però estem preparats per fer un bon partit. Sabem que haurem de fer moltes coses bé per vèncer”, analitzava Eusebio Sacristán, que pel fet d’enfrontar-se a un rival que utilitza habitualment el mateix sistema que el Girona comentava: “Juguem amb sistemes semblants, tot i que el Betis en alguna jornada l’ha canviat i ha utilitzat alguna variant. Haurem d’estar atents a com surt el rival, però ja sabem que el joc del Betis es caracteritza per tenir la pilota i estar còmode amb aquesta. Ho hem de tenir present i mirar que no siguin efectius utilitzant les nostres armes”, sentenciava l’entrenador d’un Girona que vol tornar a guanyar set partits després.

LA PRIORITAT

“Hem d’enfocar els esforços en el partit contra el Betis de la lliga, la competició més important”

EL RIVAL

“El joc del Betis es caracteritza per tenir la pilota i estar còmode amb aquesta, ho hem de tenir present”

“Tenim clar quin és el nostre objectiu real i important”

Tot i ser la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra el Betis, la classificació del Girona per als quarts de final i el resultat del sorteig que va encreuar els blanc-i-vermells amb el Madrid van ser objecte d’anàlisi per Eusebio Sacristán, que, tot i això, va intentar esquivar la copa repetint que l’equip i tothom han de centrar els seus esforços en el més important, la lliga: “Ens haurem d’enfrontar al Madrid dues vegades i al Barça en la lliga però el sorteig és el que és. Ens hem de centrar en la lliga, ja que és la competició important per a nosaltres. Després ja pensarem en el Madrid, el Barça i altre cop en el Madrid per gaudir de la copa. Tenim clar quin és el nostre objectiu real i el més important de la temporada”, explicava l’entrenador de La Seca, que té com a principal objectiu canalitzar l’injecció positiva de confiança i moral en la seva plantilla en el partit més immediat a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)