Girona

Raúl García viatja

Citat. El lateral esquerre entra en la llista efectuada per Eusebio, es desplaça a Sevilla i podria disputar els seus primers minuts amb el Girona

El nou fitxatge del Girona, Raúl García Carnero, podria debutar avui mateix amb la samarreta blanc-i-vermella. El lateral esquerre va entrar en la llista de vint futbolistes que van viatjar ahir a Sevilla i, si no és un dels dos descarts que haurà de fer Eusebio abans del partit, s’asseurà, com a mínim, a la banqueta dels suplents. “Ja ha fet dos o tres entrenaments amb l’equip i va agafant sensacions i automatismes”, va assegurar ahir l’entrenador de La Seca. “Comença a viure des de dins el nostre equip; és important que viatgi i ja veurem si entra en la convocatòria”, va afegir el preparador sense donar més pistes.

Si debuta, el nou jugador del conjunt gironí jugarà per segona vegada aquest curs al Benito Villamarín, ja que en la jornada 7 d’aquesta lliga va disputar-hi els noranta minuts amb el Leganés, en un enfrontament que va acabar amb victòria del Betis (1-0). Amb el Girona, Raúl García lluirà el dorsal 14 a l’esquena i el nom de Carnero, en honor al seu avi matern.

El defensa gallec, doncs, és la principal novetat d’una llista de la qual van tornar a quedar fora els lesionats Planas, Roberts, Aday i Mojica, i en què van entrar tres del filial: Valery, Paik i Pachón. El primer d’ells s’entreveu titular al carril esquerre després de protagonitzar un partidàs dimecres al Wanda Metropolitano, mentre que els altres dos tenen números de ser els desconvocats, encara que Pachón, davanter, manté opcions d’acabar entrant ja que en no ser-hi Stuani, seria el recanvi natural en la punta de llança, que avui estarà ocupada per Doumbia.

En aquest sentit, Eusebio va parlar de l’absència del golejador. “La baixa de Stuani és important per a nosaltres ja que ens dona molt joc i ens aporta rendiment i eficàcia en el gol”, va dir el tècnic, que, tot i això, va indicar que compta amb variants per pal·liar la no presència de l’ariet uruguaià. “Hi ha aquestes circumstàncies pel que fa a les sancions però hi ha alternatives a l’equip”, va dir, abans d’afegir: “Tenim jugadors que l’altre dia no van participar i això fa que estiguin descansats.”

ABANS DEL PARTIT

El tècnic, que ha descartar dos jugadors, no va aclarir si el lateral serà convocat

TRES DEL FILIAL

En la llista, de vint futbolistes hi ha els joves Valery, Paik i Pachón

POSSIBLE DEBUT

Eusebio va indicar que és positiu que el nou fitxatge es vagi integrant a l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)