2a divisió FEF

El duel de les confirmacions

Tendències paral·leles. L’Olot i el Peralada es veuen les cares en plena dinàmica positiva i amb l’objectiu de continuar sumant punts que els permetin allunyar-se de les places conflictives

L’Olot i el Peralada s’enfronten avui en una situació òptima pel que fa als seus darrers resultats i amb la moral i la confiança que atorga estar pel bon camí a l’hora de lluitar pels seus objectius. El conjunt de la Garrotxa ve de perdre al camp del Cornellà en una tarda per oblidar que no ha d’entelar la ratxa anterior de deu jornades sense perdre. L’equip dirigit per Raúl Garrido vol tornar al triomf per enfilar-se fins als 30 punts, veure més clar el futur immediat i afrontar amb més tranquil·litat el proper mes decisiu de la competició. El Peralada ja carbura tot i que encara té marge de millora. L’equip de l’Alt Empordà encadena cinc jornades sense perdre, l’argument principal que l’ha fet sortir del pou –va estar des de la quarta jornada fins a la divuitena en descens directe– i el reforç necessari per la mentalitat dels joves jugadors dirigits per Chicho Pèlach. De fet, com a filial del Girona, el Peralada està complint totes les premisses. La tendència de l’equip és a l’alça i el punt màxim de maduresa és més a prop que mai després d’un inici complicat a conseqüència d’una pretemporada gairebé nul·la en les dates que tocava. A més, els bons resultats de l’equip coincideixen en l’època de la competició que més a nodrit el primer equip dirigit per Eusebio Sacristán, i és que Chicho ha vist com, a part de Pedro Porro, amb dinàmica amb el Girona des de la pretemporada, futbolistes habituals com Valery, Paik, Pachón i en alguna ocasió Èric Montes, han ajudat el Girona, immers en la lliga, viu en la copa i amb múltiples baixes en la seva plantilla.

Amb dos equips que utilitzen el mateix dibuix tàctic, el 3-4-2-1, que volen la iniciativa i intenten dominar el rival mitjançant la possessió de la pilota i en clara tendència positiva pel que fa als resultats i al joc, el duel gironí es preveu atractiu. Les lluites d’estils semblants i les disputes individuals seran de bon nivell entre els dos millors conjunts de la demarcació darrere del Girona. Vencent, l’Olot tornaria a deixar enrere el Peralada, que guanyant per més d’una diana superaria els garrotxins. La línia entre l’èxit i el fracàs és més fina que mai ja que el derrotat hauria de tornar a mirar a les posicions fatídiques de la taula.

REFER-SE

L’Olot vol tornar al triomf per enfilar-se als 30 punts i veure el futur més clar

VALOR A L’ALÇA

El Peralada ja carbura, encadena cinc partits sense perdre i encara té marge de millora

L’ATRACTIU

Les lluites d’estils semblants i cada una de les disputes individuals seran de bon nivell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)