Girona

El Benito Villamarín torna a frustrar el millor Portu

Maleït. Com en el curs passat, el davanter del Girona va tenir una actuació destacada a l’estadi verd-i-blanc però, també com fa un any, un final molt dolorós va deixar sense premi el seu joc

L’estadi del Betis va tornar a ser el detonant per poder veure una gran versió de Portu. Tal com va passar la temporada passada a la gespa del Villamarín, el murcià va exhibir totes les seves qualitats però, de nou, una diana en el temps afegit va enfosquir una actuació altre cop molt destacable del 9 del Girona en territori verd-i-blanc. El desembre del 2017, la carta de presentació de Portu al camp del Betis va ser un doblet. El seu segon gol va arribar al minut 93’, i la celebració va ser digna de lligar un triomf (1-2). La victòria, però, es va escapar incomprensiblement segons després (2-2), i Portu marxava del Villamarín frustrat perquè la seva gran actuació només havia servit per sumar un punt. Ahir, el de Beniel va desplegar el seu catàleg de virtuts i, més enllà de fer un treball brutal en la pressió i en la generació de joc ofensiu, ell va ser l’encarregat de fer les dues assistències que van acabar en gol. Amb l’1-2 al seu favor, però, de nou la maledicció del Villamarín per als interessos gironins va fer acte de presència i, primer amb l’empat i després amb el gol de penal en el temps afegit, Portu va marxar de nou del feu verd-i-blanc amb mal regust de boca tot i el rendiment individual.

LA XIFRA

2
assistències
va fer ahir Portu, que s’afegeixen als dos gols que va marcar el curs passat a l’estadi bètic.

TRES VISITES

Amb el Girona no ha pogut guanyar al Villamarín. Hi va vèncer amb l’Albacete a 2a A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)