Girona

Quique Setién

Entrenador del Betis

“Hem fet un inici per poder guanyar tranquils”

El tècnic del Betis, Quique Setién, es mostrava orgullós i satisfet de la victòria dels seus futbolistes, però també remarcava que el guió cap al triomf hauria d’haver estat diferent: “En els primers 25 minuts de joc crec que hauríem d’haver resolt el partit. Hem marcat un gol, hem fet bon futbol i hem generat diverses ocasions per ampliar l’avantatge i poder guanyar amb tranquil·litat. Dues accions desgraciades han canviat la situació”, va comentar el càntabre, que va assumir la responsabilitat total en els gols encaixats del Betis: “Soc jo qui els dic que hem de sortir sempre amb la pilota controlada des del darrere. Hem comès dues errades, però em quedo amb la quantitat d’accions que han tingut èxit.”

Creixement constant

Una de les claus del partit, segons Setién, va ser el pas pels vestidors amb 1-2 favorable al Girona: “Quan anàvem al darrere en el marcador ho hem passat malament perquè ens hem desestabilitzat. En el descans hem pogut corregir coses i ja des del primer minut de la segona part s’ha visualitzat el nostre domini.”

Pel que fa al gol de penal en temps afegit, el tècnic dels verd-i-blancs va posar en relleu la fe que havien tingut els seus jugadors fins al xiulet final: “És una victòria que fa il·lusió perquè s’ha vist un Betis que ha superat dificultats, no ha defallit i, esgotats, hem tingut lucidesa per lluitar per la pilota i forçar un penal decisiu.”

ENTREBANCS

“Després de l’1-0 hem jugat molt bé, però dues accions desgraciades han canviat el guió”

REACCIÓ I FE

“En el descans hem corregit coses i hem dominat de nou el partit en la segona part”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)