3a divisió FEF

El Prat torna a comprimir la lluita pel primer lloc

3a divisió. Un solitari gol de Sergi Moreno va resultar decisiu per donar el triomf als potablava, que es tornen a situar a tan sols un punt del lideratge

prat 1 europa 0

PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Ricarte, Argilaga, Putxi, Padilla, Pla, Toni Larrosa (Zárate, 81’), Sergi Moreno (Pedro Bravo, 88’) i Poves (Cesc Clotet, 61’).EUROPA:Marc Priego, Germán, Cano, Josa, Castells, Uri (Varona, 68’), Gabi, Eric (Torrentbó, 77’), Prats, Elo, (Fode, 59’) i Alfons Serra.GOLS:1-0 (35’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Cesc Clotet, Putxi i Salva; i als visitants Uri i Joan Compte.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Prat continua amb la bona ratxa al Sagnier i ahir es va emportar tres punts molt valuosos. L’Europa no va patir per les baixes i va plantejar un partit físic mitjançant l’ordre i la pressió que va incomodar les possessions pratenques. A sobre, l’aigua acumulada contribuïa als controls imprecisos i a passades que enganyaven els receptors. Les millors sensacions de l’Europa en la primera mitja hora no es van veure reflectides en oportunitats clares, i el Prat no va perdonar en la primera ocasió clara al seu favor: Padilla va aparèixer i va connectar amb Salva, que va assistir Sergi Moreno perquè anotés amb una complexa rematada encreuada dins l’àrea (35’). Els locals podrien haver duplicat el seu avantatge abans del descans, però els tirs de Toni Larrosa i Sergi Moreno van marxar desviats.

Després de la represa, l’Europa va reaccionar per mirar de capgirar l’escenari plantejat i va gaudir de la possessió en camp rival, però novament va estar poc precís en els metres finals. Els primers van ser minuts de domini escapulat, amb un Prat que tampoc aconseguia llançar amb èxit les seves transicions. Els potablava, per la seva banda, van estar a punt d’encarrilar el matx en dues ocasions, però Marc Priego ho va evitar. En els últims minuts, els visitants van aprofitar els canvis per renovar energies ofensives i van vorejar la porteria mitjançant el joc directe i la pilota aturada, però la improductivitat va ser la mateixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)