A Conca amb el cap en la lliga

Copa RFEF. El Llagostera juga a la Fuensanta (15.30 h) la tornada dels vuitens de final contra el Conquense amb el resultat d’1-1 de l’anada

El Llagostera va a Conca amb la ment posada en la lliga i en la darrera dolorosa derrota a casa contra l’Hospitalet (0-1), que amb els mateixos 46 punts i el goal average a favor, va pispar el lideratge als llagosterencs. L’equip dirigit per Oriol Alsina afronta la tornada dels vuitens de final de la copa RFEF amb el resultat d’empat a un gol del duel d’anada al municipal i, per tant, els gironins estan obligats a vèncer el contrincant o a buscar un empat per més d’un gol si no volen evitar la pròrroga.

L’equip blaugrana va plantar cara en l’anada a un rival del grup tercer de segona B –els manxecs són penúltims amb 20 punts, a dos de la salvació– i afronta el segon assalt de l’eliminatòria amb la convicció que els menys habituals en la lliga i l’ajuda de diversos jugadors del filial de 1a catalana –no n’hi poden haver més de quatre damunt el terreny de joc– els permeti de superar una nova fase de la competició: “Cap dels jugadors que en el darrer partit de lliga van ser titulars vindran a Conca. Ens espera un desplaçament llarg però anem a la Fuensanta amb molta il·lusió. Esperem gestionar de la millor manera els minuts de tots. Comptem amb l’equip filial”, va dir el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

LA PRÈVIA

Cap dels jugadors que en el darrer partit de lliga van ser titulars vindran. Ens espera un viatge llarg però anem a Conca amb molta il·lusió
Esperem gestionar de la millor manera els minuts de tots. Comptem amb els jugadors del filial