2a divisió FEF

La cara amable dels penals

Copa Federació. El Cornellà va tenir perduda l’eliminatòria dues vegades, però va reaccionar en el darrer quart d’hora i en la tanda del desempat des dels onze metres

POBLENSE 1 CORNELLÀ 2

POBLENSE:Pau, Miquel Jaume, Mateo, Pep Vidal, Calonge, Facu (Nico, 78’) Jaime Hernández (Saul, 91’), Lucas, Dani Plomer, Oller y Diego (Víctor, 68’).CORNELLÀ:Sergio, Sola (Ot, 70’), Héctor, Carlos, Ricard, Uche (Pere, 77’), Abde, Pep (Agus, 57’), Jaume, Miguel Fernández i Gaspar.GOLS:1-0 (13’) Calonge. 1-1 (20’) Abde. 1-2 (75’) Abde.PENALS:Pel Cornellà, gols de: Pere, Jaume, Miguel i Héctor; i errades de Gaspar i Agus. Pel Poblense: Lucas, Nico i Víctor; i errades d’Oller, Mateo i Calonge.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:al local Oller; als visitants Ricard i Pep.

El Cornellà va passar als quarts de final en un partit amb molts condicionants, tant pel resultat de l’anada (derrota, per 1-2) com pel temps, que va impedir el joc fluid dels dos equips. Els verds van reaccionar a temps perquè pràcticament tenien l’eliminatòria perduda en entrar al darrer quart d’hora amb 1-1 en el marcador. Però un gol del juvenil Abde i una tanda de penals d’infart, en què els verds van estar a un penal de ser eliminats, van donar la classificació a l’equip de Xavi Calm.

Amb un onze ple de jugadors poc habituals, al Cornellà li va costar entrar en el partit i va encaixar el gol de Calonge, que no canviava gaire l’escenari perquè els verds estaven obligats igualment a anotar dos gols. La reacció, per mitjà d’Abde, va arribar de seguida amb un retall i una definició pel fons de l’escaire que va superar el porter Pau. En el segon temps, el Cornellà va fer un pas endavant i, després d’un intercanvi d’ocasions, de nou Abde va definir amb mestria per empatar l’eliminatòria. Els verds van poder sentenciar el xoc amb una pilota al pal, però no va ser fins a la tanda del desempat que la balança es va decantar al seu favor.

ELS VESTIDORS

Ens ha costat entrar en el partit perquè el Poblense estava millor, però el segon temps ha estat nostre i hem dominat més
Gran implicació de tots els jugadors, del primer equip i del juvenil, en un partit amb fred i vent
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)