2a divisió FEF

L’únic camí cap a la salvació

Repte. L’Olot visita la ciutat esportiva del Llevant amb l’objectiu d’encadenar dues victòries, eixamplar la distància respecte a un rival de la part baixa i iniciar l’assalt final a la permanència

L’Olot visita la ciutat esportiva del Llevant a Bunyol (a les 12 h), amb la il·lusió i l’ambició per bandera. Si bé els garrotxins són conscients que guanyar i sumar punts en aquest grup de la categoria és complicat, la confiança i la moral que atorga l’última victòria després de remuntar un 0-1 al Peralada (2-1) i la trentena de punts en tan sols vint-i-una jornades permeten pensar que els jugadors dirigits per Raúl Garrido volen encadenar el segon triomf per segona vegada aquesta temporada.

Els de la Garrotxa només han perdut un partit en les darrers dotze jornades –contra el Cornellà (3-0)–, mentre que el rival, l’Atlètic Llevant, només ha guanyat un partit dels últims onze. El xoc de dinàmiques oposades fa estar més alerta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido. “Només ens centrem en nosaltres i en el que podem fer per superar el rival. En les últimes dotze jornades hem perdut un partit i hem de continuar en aquesta línia, per mantenir aquest bon moment. El rival està exigit ja que és a dos punts del descens i això complica les coses”, diu el tècnic valencià, que avisa de la qualitat del filial granota: “És dels filials del Llevant amb més talent que recordo. Soc de la zona, he vist molt l’Atlètic Llevant i enguany té una plantilla bona.”

Després del Peralada, l’Olot se les heurà amb un dels altres sis filials del grup, una tipologia d’equip empès per la joventut però amb inexperiència en segons quines circumstàncies. “Tenen una joventut i una energia diferents. Ho vam veure amb el Peralada ja que físicament són jugadors escollits i tenen grans capacitats. Això ho complica tot, però la inexperiència fa que cometin errades. Hem d’estar molt atents passi el que passi, molt vius i concentrats en el partit ja que si els deixem una mica de marge et poden fer molt mal”, analitza Raúl Garrido, conscient que el seu equip té una bona oportunitat de continuar ampliant el marge respecte al descens, de moment l’únic objectiu fixat. “M’agrada viure els partits com a oportunitats i ara juguem contra un rival que tenim per sota. El fet de distanciar-nos-en una mica més ens pot aportar tranquil·litat ja que tenim 30 punts i amb aquests punts baixaríem a tercera. Hem d’ampliar la distància amb els de baix i si obtenim una xifra considerable que ens permeti somiar, ho farem”, sentencia l’entrenador de l’Olot. Guzmán, dubte fins ahir, va entrar en la convocatòria de dinou futbolistes per viatjar a Bunyol, on destaca el jove de setze anys Raúl Martínez.

LA PRÈVIA

Hem d’ampliar la distància amb els de baix i si obtenim una xifra força considerable que ens permeti somiar, ho farem
És dels filials del Llevant amb més talent que recordo. Enguany té una bona plantilla
Raúl Garrido
entrenador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)