2a divisió FEF

Toca redreçar el rumb

Oportunitat. El Peralada vol refer-se de la derrota a Olot transformant les bones sensacions en una victòria al camp del Conquense (12 h), un rival directe que podria deixar molt tocat

El Peralada visita avui el camp del Conquense (12 h) amb la sensació amarga que va deixar la derrota en el duel contra l’Olot molt present. Quedar-se amb les mans buides va ser una gran decepció per als xampanyers després de fer un partit gairebé excel·lent i confirmar el creixement de l’equip. “Ens fem una crida a nosaltres mateixos per demostrar que en el derbi vam merèixer més tot i que el resultat, que és el que compta, no ens acompanyés”, assegura Chicho, que té clar que avui no tindrà un escenari gaire idoni per una gespa que no està gens bé: “El camp és molt gran però la gespa deixa molt a desitjar. Serà un examen veure què podem fer en un camp que no afavorirà les nostres virtuts i tenint al davant un equip que es troba en una situació complicada. Servirà per veure el punt de maduresa i ofici que tenim ara.”

Més enllà de l’objectiu d’aixecar-se després del cop moral d’Olot, el duel d’avui a la Fuensanta és molt important per al conjunt xampanyer, que només amb una victòria s’asseguraria quedar fora de la zona de perill una jornada més. La millor notícia, però, seria que amb el triomf deixaria molt enrere i bastant tocat el Conquense, penúltim classificat que aquesta setmana, després de vuit jornades en què ha sumat quatre empats i quatre derrotes, ha canviat d’entrenador. “Ha perdut jugadors importants però també s’ha reforçat i amb l’arribada de César Láinez segur que puja la concentració de l’equip. Serà un rival difícil que busca molt els atacs ràpids i és perillós en les jugades a pilota aturada, així que haurem d’estar molt concentrats i mantenir-nos sòlids en defensa”, analitza el tècnic gironí sobre el partit d’avui, on tindrà un reguitzell de baixes importants i no podrà completar la convocatòria tot i viatjar amb quatre juvenils –tres del Girona i un del Peralada–. Soni continua lesionat; Moha, Iago López i Giorgi estan sancionats; i Valery i Paik continuen en dinàmica del primer equip i no estan disponibles.

Les condicions del camp no ens afavoreixen; servirà per veure el nostre punt de maduresa
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Serà un rival difícil que busca els atacs ràpids i és perillós en les jugades a pilota aturada, així que haurem d’estar molt concentrats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)