Nàstic

Estadi d’imperatius

Nàstic. Els grana estan obligats a assegurar tots els punts possibles al seu terreny de joc, on avui reben Las Palmas, per aspirar a la permanència

El Nàstic té poc marge d’error fins a final de temporada, una situació molt complexa per a un equip que ha perdut moltíssims punts fins ara. I si hi ha algun lloc en què ha d’aconseguir tantes victòries com sigui possible, i en què qualsevol ensopegada tindrà una gran penalització anímica, és el Nou Estadi. “La salvació passa per guanyar a casa”, afirma Enrique Martín, que ha deixat clar als seus jugadors la importància dels partits com a locals.

Avui, en el primer partit de la segona volta davant l’afició, el Nàstic rep Las Palmas en un partit en què l’obligació de vèncer és més gran encara perquè ha perdut els dos últims partits, dos desplaçaments seguits en què va tornar amb el sarró buit: 1-0 a Elx i 2-0 a Tenerife. Enrique Martín confia que el seu equip giri full d’aquestes derrotes i que la tornada al Nou Estadi el reactivi. “A casa últimament estem fent les coses bé. Tenim la lliga al nostre camp, amb la nostra afició”, reitera el navarrès, que es planteja la possibilitat de tornar a jugar amb tres centrals i dos carrilers. És més que probable que Enrique Martín faci debutar un dels últims reforços d’hivern, el central argentí Noguera. Sadik, per la seva banda, podria tenir minuts en la segona meitat, mentre que pel que fa a Abdel Barrada, el tècnic grana encara no el veu del tot a punt.

Las Palmas no viu una lliga tranquil·la. Fet per a l’ascens, l’equip canari, que ja ha canviat de tècnic, no aconsegueix apropar-se a la zona alta, per bé que té un partit pendent, el que havia de jugar el cap de setmana passat a Reus. “Quan jugues amb un rival gran, fas un bon partit i et motives especialment”, afirma Enrique Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)