2a divisió FEF

Carles Pérez fa un estrip

En la represa. Tot i l’1-1 en el descans, el Barça B va passar per sobre del Sabadell en la segona meitat, en un partit en què l’atacant va tenir una actuació estel·lar amb un ‘hat-trick’

barça b 5 sabadell 1

BARÇA B:Iñaki Peña, Guillem (Morer, 77’), Araujo (Cuenca, 88’), Chumi, Miranda (Vilarrasa, 74’), Oriol Busquets, Riqui Puig, Monchu, Carles Pérez, Collado i Mújica.SABADELL:Roberto, Capó, Josu, Nico, Migue, Ángel, Antonio, Adri, Arturo (Édgar, 74’), Felipe (Pol, 65’) i Néstor (Acedo, 83’).GOLS:0-1 (4’) Arturo. 1-1 (10’) Carles Pérez. 2-1 (52’) Carles Pérez. 3-1 (64’) Carles Pérez. 4-1 (68’) Collado. 5-1 (85’) Vilarrasa.ÀRBITRE:González Francés.T.G.:al local Chumi.PÚBLIC:1.727 espectadors.

L’alegria i les bones sensacions després del canvi de tècnic li han durat tot just una setmana al Sabadell, que va sortir molt tocat de la visita al Miniestadi. El filial blaugrana va passar com una piconadora per sobre del seu rival en la segona part gràcies a l’efectivitat davant de porteria i a un estel·lar Carles Pérez, autor d’un hat-trick.

I això que el duel va començar de manera immillorable per al conjunt arlequinat, que es va avançar en el marcador tot just en el minut 4 després d’una passada a l’espai que va culminar Arturo amb una bona definició. Els blaugrana, per la seva banda, van reaccionar ben aviat i en el minut 10, Riqui Puig va assistir Carles Pérez, que va afusellar Roberto per fer l’empat. A partir d’aquí, però, el partit es va calmar, si bé el marcador s’hauria pogut moure abans del descans. En el 42’, Arturo va rematar massa alt, mentre que a l’altra àrea, un xut de Collado va trobar la bona resposta del sentinella visitant Roberto.

Però tot va canviar en el descans i, després de la represa, el Barça B va ser superior, animat sobretot per la seva efectivitat en els metres finals, i va fer molt de mal al Sabadell amb quatre gols. Abans, del festival golejador blaugrana, però, en el 49’, els arlequinats van tenir una bona ocasió per tornar-se a avançar en el marcador, però primer Iñaki Peña i després Miranda van salvar l’1-2. Va ser l’última oportunitat del Sabadell de poder dir alguna cosa en el matx, ja que poc després, Carles Pérez va convertir una gran jugada individual en el primer avantatge del filial del Barça. El gol va donar encara més ales als de García Pimienta, que van tornar a trobar el premi a través de les botes d’un inspirat Carles Pérez, que va culminar el seu hat-trick en el minut 64 rematant per sota les cames d’un defensa i superant l’estirada del porter visitant. Va ser la sentència del partit, ja que en ple vendaval dels locals, Collado va culminar un contracop de Riqui Puig per fer el 4-1 (68’). I encara quedava prou temps perquè Ignasi Vilarrasa pogués estrenar-se com a golejador amb la samarreta blaugrana i tancar així el partit amb una maneta.

Segon ‘hat-trick’ de Carles Pérez amb el filial

L’atacant de Granollers no ha marcat gaires gols en els seus dos cursos a les files del filial blaugrana (9), però el d’ahir és el seu segon hat-trick amb el Barça B: ja en va anotar un a Tenerife la temporada passada i ahir va tornar a repetir una actuació decisiva contra els arlequinats. Precisament, els tres gols contra el conjunt tinerfeny són els únics que va marcar Pérez a segona divisió; enguany, però, ja n’havia anotat tres.