2a divisió FEF

Un mal inici condemna el Peralada (1-0)

Sense efectivitat. El Conquense s’avança en la primera ocasió i obliga a anar a remolc un Peralada que, tot i dominar i tenir ocasions, no veu porteria i encadena la segona derrota

El Peralada ha encadenat la segona derrota a domicili al camp del Conquense en un partit marcat per ’efectivitat. Els locals s’han avançat en la primera ocasió –i una de les úniques–, mentre que els xampanyers no han pogut ni empatar tot i tenir bones ocasions sobretot a la segona part.

El partit no ha començat bé per al Peralada, i és que el Conquense s’ha avançat en la primera arribada que ha tingut amb una diana de Márquez, que ha rematat una centrada passada al segon pal. El cop, quan només s’havien jugat 13 minuts, ha estat dolorós, però a poc a poc els xampanyers han intensificat el seu domini. Amb molta possessió, al Peralada li ha faltat verticalitat i només ha tingut una bona ocasió abans del descans en un remat de cap de Jordan a la sortida d’un córner que ha aturat Marqueta.

Després de la represa el guió ha continuat igual, amb el Peralada tenint el control del partit. Llavors sí, els xampanyers han aconseguit arribar bé a l’àrea rival i han tingut dues grans ocasions per empatar però ni Montes ni Mario han aconseguit superar a Marqueta. En el tram final els xampanyers han seguit buscant l’empat, però no han estat encertats de cara a porteria i l’1-0 ha estat definitiu.