2a divisió FEF

Un solitari gol d’Eneko (64’) condemna l’Olot

2a divisió B. L’equip garrotxí ha perdut per la mínima a Bunyol contra el filial del Llevant i veu com el somni de lluitar pel ‘play-off’ d’ascens s’allunya ja a vuit punts

L’Olot ha perdut per la mínima a la ciutat esportiva del Llevant a Bunyol (1-0). Un solitari gol d’Eneko ha decantat la balança cap al filial granota, en un partit avorrit i sense grans ocasions per cada equip. L’ensopegada i la resta de resultats deixen als olotins ja a vuit punts del play-off d’ascens, però encara amb un marge de vuit del descens directe.

En la primera part, l’Olot ha intentat controlar el partit però l’Atlètic Llevant, a còpia de possessió, ha impedit als garrotxins dominar. Tot i això, les arribades més perilloses han arribat del bàndol olotí. En el 14’, una passada d’Hèctor Simón ha deixat sol a Marc Cosme, que ha fet massa creuada la rematada. Deu minuts després, Hèctor Simón ha executat un lliure indirecte a dins de l’àrea del conjunt granota i després d’un refús i una nova rematada, el de Llançà ha reclamat mans d’un rival.

El filial del Llevant no ha trobat la manera de fer mal a la defensa ben col·locada de l’Olot i només Rulo, amb un xut des de la frontal ha fet treballar a Xavi Ginard (38’).

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica fins que en el 64, un gran contraatac de l’Atlètic Llevant ha sorprès a la defensa de l’Olot. Arturo Molina ha cedit al cor de l’àrea cap a Eneko, que ha superat a Ginard. El gol ha esperonat als valencians, que han pogut fer el segon a través del mateix protagonista però Eneko ha enviat la rematada als núvols. L’Olot no ha estat inspirat en atac i ni els canvis han revolucionat a l’equip, que ha acabat perdent per la mínima a domicili, on no guanya des del 10 de novembre al camp del Vila-real B.