Nàstic

El Nàstic empata al Nou Estadi (0-0)

2a divisió A. Els grana, amb un jugador menys els últims 20 minuts, continuen cuers, a sis punts de la zona de permanència

El Nàstic ha empatat sense gols al Nou Estadi contra Las Palmas i es manté cuer, per bé que té la zona de permanència un punt més a prop, a sis. Els grana han jugat des del minut 70 amb un jugador menys per l’expulsió de Thioune.

El Nàstic, que ha tornat a sortir amb tres centrals i amb els dos últims fitxatges, Noguera i Sadik, ha jugat amb intensitat en una primera meitat bastant descontrolada. Pipa, per la banda dreta, ha generat bona part del perill dels tarragonins, que han demanat penal en una acció sobre Thioune, en un bon contracop. La millor ocasió dels visitants l’ha tingut Fidel, que ha topat amb l’encert de Bernabé.

En la segona meitat, el partit ha perdut ritme, amb ocasions repartides, fins que el grana Thioune ha vist la segona targeta groga. Amb un futbolista més, Las Palmas ha jugat més a prop de l’àrea rival i ha tingut bones ocasions, però Bernabé s’ha mostrat inspirat. El Nàstic també ha estat a punt de marcar en una rematada de cap de Noguera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)