Nàstic

Manu Barreiro, al Lugo

Mercat d’hivern. El Nàstic traspassa al club gallec el davanter centre, que tanca una etapa de dos anys, amb 79 partits i 17 gols, a Tarragona, i ara haurà d’apuntalar l’atac

El mercat d’hivern, que es tanca dijous, encara té reservades algunes sorpreses. Com la d’ahir al vespre, l’anunci per part del Nàstic del traspàs al Lugo d’un dels seus capitans, el davanter Manu Barreiro, que s’ha compromès amb el club gallec, que ha pagat al Nàstic una quantitat que no ha transcendit, fins al juny del 2022.

Manu Barreiro tanca una etapa de dos anys al club grana, al qual va arribar en el mercat d’hivern de la temporada 2016/17. En aquell mig curs va contribuir amb 19 partits i 5 gols, inclòs el de l’agònica última jornada contra l’UCAM de Múrcia, a la permanència patida dels tarragonins, una història que es va repetir la següent campanya, amb 39 partits i 10 gols del gallec. Aquesta temporada, Manu Barreiro ha disputat 20 duels i ha fet un gol. En total, comptant la copa, el davanter, de 32 anys, ha defensat 79 cops la samarreta grana i ha marcat 17 gols. A Lugo, que té l’exgrana Emilio Viqueira com a director esportiu, coincidirà amb sis excompanys al Nàstic: Varo, Gerard Valentín, Juan Muñiz, Dongou i Morente.

Amb la marxa de Barreiro, el Nàstic, que en el mercat d’hivern ha fitxat un punta –Sadik– però n’ha perdut un altre –Del Moral–, haurà de reforçar l’atac abans de dijous.

Bastos, a l’Extremadura

També ahir l’Almeria va presentar l’exgrana Rocha i l’Extremadura va anunciar el fitxatge d’un dels exjugadors del Reus, el lateral Ángel Bastos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)