Girona

Maxi Villa, el segon reforç del Peralada

Oficial. El Girona i Nacional acorden el traspàs i el carriler, que jugarà amb el filial, serà blanc-i-vermell fins el 2022

Maxi Villa vestirà una altra vegada la samarreta del Peralada. Les negociacions del Girona amb Nacional estaven molt avançades des de fa dies i finalment el club de Montilivi ha anunciat el fitxatge del carriler uruguaià de 21 anys, que arriba traspassat i amb un contracte fins el 2022. De moment, fins el mes de juny Maxi Villa jugarà al filial com va fer la temporada passada, quan va arribar cedit de Nacional amb una opció de compra que el Giroa no va executar. Amb el conjunt xampanyer l’uruguaià va jugar 33 partits amb un rendiment més que notable i va marcar un gol, a més de debutar amb el Girona en la copa contra el Llevant.

Maxi Villa és el segon fitxatge d’aquest mercat d’hivern del Peralada, després de reforçar-se amb el davanter Juan Manuel Boselli. El club, però, encara treballa per fer algun moviment més abans que demà es tanqui el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)