Girona

Eusebio ajorna la convocatòria

Últim entrenament. El tècnic programa una sessió per aquest matí per acabar de resoldre els dubtes

Eusebio va decidir ajornar el nom dels divuit jugadors que inscriurà en l’acta aquesta nit perquè vol esperar fins a la sessió que ha programat per aquest matí. El tècnic va treballar ahir a La Vinya amb divuit jugadors de la primera plantilla, tot i que Carles Planas i Patrick Roberts ho van fer a un ritme inferior perquè encara no estan a punt. Al costat dels setze disponibles hi havia també sis futbolistes del filial: Marcel, Andzouana, Eric Montes, Valery, Paik i Pachón. Es de calaix que almenys dos d’ells han d’entrar en la llista de divuit, però al final hi podria haver més representació del filial si l’entrenador opta per donar descans a alguns titulars pensant en el partit de diumenge al camp de l’Eibar.

L’onze, amb dubtes

La teoria diu que Eusebio mantindrà les rotacions que ja va fer en el partit d’anada al Bernabéu i que no podrà preservar tants jugadors com ell voldria. És segur que Gorka Iraizoz es mantindrà com a porter de la copa i que Bernardo serà un dels tres centrals perquè diumenge serà baixa a Eibar (no li van perdonar cap de les dues targetes). El colombià podria estar flanquejat per Ramalho o Alcalá i Muniesa. Als carrils sembla clara la presència de Raúl García a l’esquerra, mentre que a la dreta hi jugarà Porro, Valery o Ramalho. Del mig cap endavant, feinada. Paik i Douglas apunten a l’onze i els faltaria companyia per al trivot. A dalt, si Eusebio volgués reservar Portu i Stuani li quedaria ben poca cosa: Choco i Pachón.

PLANAS I ROBERTS

Van trepitjar la gespa en la sessió d’ahir, però encara no estan a punt

L’ONZE

Tot indica que el tècnic mantindrà les rotacions i prioritzarà el duel a Ipurua
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)