Girona

Encara no ho han dit tot

Montilivi s’omplirà a vessar per veure un partidàs que servirà per determinar el quart semifinalista de copa (21.30h)

contradicció ·

El Girona s’il·lusiona per aixecar el 4-2 del Bernabéu, però també sap que necessitarà fer un sobreesforç per eliminar els blancs que pot pagar molt car en la lliga, començant per diumenge a Ipurua

El partit és molt tard (21.30 h) i el resultat de l’anada (4-2) fa molta baixada per al Madrid, però ni el Girona es pensa rendir abans de començar ni Montilivi vol deixar passar l’oportunitat de viure una altra festa. La de fa tot just quatre dies, en la derrota contra el Barça en la lliga (0-2), va deixar un rècord d’assistència (14.021 espectadors) que s’ha de superar aquesta nit, perquè el club va anunciar ahir al vespre que s’havien exhaurit les entrades –només en quedaven de les zones VIP– i, com que és partit de pagament per a tothom, no s’haurà d’estar pendent de la resposta dels abonats per aspirar al ple absolut a l’estadi. Res a veure amb la mitja entrada de l’anterior eliminatòria, contra l’Atlético de Madrid.

No només a la graderia hi haurà expectació. Tot i ser conscients de l’extrema dificultat, a l’equip també hi ha l’esperança de lluitar per l’eliminatòria com ho han fet fins ara en tota la trajectòria en la copa, amb fases de dificultat i moments plens d’orgull. Eusebio ha anat gestionant els recursos de la plantilla, amb l’ajuda del filial, i ha de decidir avui si assumeix un punt més de risc, que pot acabar pagant molt car en la lliga. L’Eibar, amb la setmana neta, l’espera diumenge a Ipurua.

El Girona, que viu per primera vegada en la seva història una eliminatòria de quarts de final, necessita una gesta per ser entre els quatre semifinalistes de la copa. Per començar, no ha guanyat per dos gols de diferència –és el que necessita després del 4-2 de l’anada– cap dels tretze partits que ha disputat davant la seva afició entre lliga i copa. De fet, un dels maldecaps dels blanc-i-vermells és tirar endavant els partits de Montilivi, ja que només n’ha guanyat dos de lliga i un de copa, contra l’Alavés. Un dels elements fonamentals per mantenir l’esperança és posar fi a la fragilitat defensiva que està castigant l’equip, que enllaça tretze partits sense deixar la porteria a zero. I per si les dificultats fossin poques, el Madrid sembla haver superat la trajectòria irregular que estava marcant la seva temporada i arriba a Montilivi després d’enllaçar tres victòries en vuit dies. Solari, a més, no vol cap relaxació, ha avisat que hauran d’estar atents i no preveu fer gaires invents. Les dificultats són extremes, però per somiar no quedarà.

CAL UNA GESTA

El Girona ha de guanyar per més d’un gol, cosa que no ha fet a casa en tot el curs

EL PRIMER PAS

Fa tretze partits, entre lliga i copa, que els gironins no deixen la porteria a zero

MÉS DIFÍCIL

El Madrid enllaça tres victòries i Solari no preveu fer gaires invents en l’alineació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)