Girona

Santiago Solari

Entrenador del Real Madrid

“En un camp ben ple, segur que el Girona ens complicarà les coses”

L’entrenador del Madrid, Santiago Solari, és conscient que el seu equip jugarà a Montilivi aquest vespre amb un bon avantatge del partit d’anada (4-2), però el duel de fa una setmana al Santiago Bernabéu també li serveix per tenir clar que el matx d’avui no serà gens còmode: “A aquest nivell no existeix cap rival ni partit còmode ni en la lliga ni en la copa. Nosaltres sortirem amb la intenció de fer un partit molt seriós, tal com vam fer en l’anada, i així certificar la classificació per a semifinals. El Girona segur que ens posarà les coses complicades en un estadi que estarà ben ple per donar suport als seus jugadors. Hem d’estar molt concentrats, sobretot a l’inici”, va comentar en la prèvia del duel.

Solari va remarcar la importància de seguir ben vius en tres competicions i en aquest sentit va voler destacar l’ambició dels seus futbolistes i la importància que donen a la copa: “Tenim tres fronts oberts i som capaços de lluitar pels tres títols perquè som una plantilla que hi posa molta intensitat i compromís.”

Pel que fa a l’equip que es veurà a Montilivi, Solari tindrà on triar, ja que en els últims dies ha anat recuperant efectius: “Sergio Ramos està bé. Per sort només va ser un cop. Keylor Navas també té possibilitats de jugar. Pel que fa a si apostaré per Bale o Vinicius, és una decisió puntual segons el partit que afrontem. Tenim molts partits per endavant i sempre és positiu que hi hagi una bona competència en la plantilla”, va desgranar el tècnic blanc.

EVITAR SORPRESES

“Hem d’estar molt concentrats, sobretot a l’inici. Ens caldrà fer un partit seriós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)