Nàstic

Més baixes i la remodelació que no s’atura

Nàstic. Dumitru i Josua van elevar ahir fins a nou els jugadors que han deixat el club grana, que espera tancar avui algun últim reforç

El Nàstic viu aquest mercat d’hivern una gran revolució amb l’objectiu de sortir del pou. Ahir, el club tarragoní va anunciar dues sortides més, les de Dumitru Cardoso, que rescindeix el contracte, i Josua Mejías, al qual se li acaba abans d’hora la cessió per part del Leganés. Dumitru només ha disputat tres partits, cap de titular, i Josua, set. Així, el Nàstic ja ha donat nou baixes en el mercat d’hivern, ja que aquestes dues últimes s’han afegit a les d’Abeledo, Raúl Albentosa, David Rocha, Tete Morente, Manu del Moral, Manu Barreiro i Cadamuro. De fet, podrien no ser les últimes, ja que avui, en l’últim dia del mercat, també podrien deixar la disciplina grana Ramiro Guerra i Omar Perdomo.

Pel que fa a les altes, el Nàstic ha fet sis incorporacions aquest mes –Thioune, Villanueva, Barrada, Sadik, Pipa i Noguera– i encara espera tancar durant el dia d’avui algun últim fitxatge. El club tarragoní busca, sobretot, un davanter per substituir Manu Barreiro, traspassat dilluns al Lugo, i algun migcampista amb perfil ofensiu.

Un migcampista xinès per al filial

El Nàstic va anunciar ahir la incorporació per al seu filial, la Pobla de Mafumet, del migcampista xinès Bernard Sun, de 19 anys. La intenció és que el jove jugador s’entreni sota les ordres d’Enrique Martín i que participi en els partits de la Pobla a tercera divisió. Berard Sun prové de l’Estudiantes de Múrcia, filial del Jumilla i que juga a tercera, i es va formar en diversos equips alemanys, com ara el Kaiserslautern. Segons el Nàstic, té visió de joc, versatilitat i arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)