2a divisió FEF

L’Olot afegeix qualitat a la plantilla amb el fitxatge d’Eloi Amagat

2a divisió B. El club de la Garrotxa convenç l’excapità del Girona, que firma fins el 30 de juny de 2020. El mig gironí tornarà a competir a segona B després d’haver-ho fet per última vegada amb el Llagostera la campanya 2011/12

L’Olot ha fitxat Eloi Amagat a escasses hores del tancament del mercat de segona B. El club de la Garrotxa afegeix qualitat i experiència a la categoria amb un dels jugadors gironins més contrastats que es trobava sense equip des que el passat desembre va acabar el seu vincle amb el New York City. Amb 33 anys, Eloi Amagat arriba a l’Olot per injectar qualitat a la plantilla i conjuntar una base amb futbolistes de la demarcació i catalans il·lusionant per aspirar a cotes més ambicioses que salvar la categoria.

El gironí tornarà a competir a segona b després d’haver-ho fet amb el Llagostera el curs 2011/12 –anteriorment hi va jugar amb el Girona i el Lorca Deportiva– i coincidirà amb altres vells coneguts del Girona com Xumetra, Jose Martínez, Carles Mas, Hèctor Simón, Marc Mas i Jordi Masó.

Marc Baró per Keita

D’altra banda, el Peralada ha aprofitat també l’últim dia de mercat per confirmar l’arribada de Marc Baró, el seu tercer fitxatge després de Boselli i Maxi Villa, a més de la sortida de Moha Keita, que jugarà el que resta de campanya amb l’Andorra, en el grup 2 de primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)