3a divisió FEF

Sortides que fan mal

3a divisió. L’Espanyol B envia els seus cedits Fode (Ebre) i Carlos Gilbert (Cornellà) a segona B i deixa orfe l’atac de l’Europa i l’Horta, respectivament. La Grama també es queda sense Cristo

S’estava començant a consolidar en l’onze de David Vilajoana i, de fet, diumenge va marcar el primer gol amb la samarreta escapulada, però l’Europa no podrà comptar més amb Fode, que marxa a l’Ebre de segona B. Un cas similar al de Carlos Gilbert, que va començar el curs a l’Horta i l’acabarà al Cornellà.

De tots els jugadors que té cedits l’Espanyol B a equips de tercera perquè disposin dels minuts que no tindrien en el filial a segona divisió B, els atacants Fode i Carlos Gilbert s’han guanyat fer el salt a la categoria de bronze. Així, el club blanc-i-blau va fer efectiva l’opció que tenia de recuperar els seus jugadors i cedir-los a un club d’una categoria superior, una decisió que ha deixat l’Europa i l’Horta sense dos futbolistes prou importants. Això sí, els del Feliu i Codina van rebre de l’Espanyol la cessió del defensa juvenil Ribelles.

Per altra banda, dos dels que més es van moure en el darrer dia de mercat van ser dos conjunts en plena lluita pel descens, la Fundació Grama i l’Ascó. Els colomencs van perdre Cristo, que fitxa pel Mar Menor, i Ion Perelló, i van incorporar Monterde (cedit del Cornellà) i Samuel Martínez (Sant Ildefons). L’Ascó, per la seva banda, va donar la baixa a Sardà i va incorporar d’una tacada dos jugadors cedits del Llagostera B –Parra, Ousman– i Felipe (Cambrils).

Moviments a la Pobla

També el filial del Nàstic va estar força actiu ahir en tots els sentits. Va incorporar el davanter Guillermo Luis Martí (Silla) i el juvenil de segon any Àlex Alcázar (Mataró), va cedir Nil Coch al Vilafranca i va donar la baixa a Moha.

Per altra banda, Jonathan Ferreira va recalar finalment al Castelldefels; el Figueres va incorporar Pol Tarrenchs (Palamós); mentre que el Martinenc va fitxar Jimmy (Llefià). Els del Guinardó esperen que amb aquesta incorporació i la recuperació del lesionat Roland puguin solucionar els problemes de cara a porteria. I finalment, també hi va haver fitxatges exòtics: a banda d’Adri Garcia, l’Hospitalet va incorporar Mous Diatta, company de pis de Dembélé i exjugador del filial del Dortmund; i el Granollers, els xinesos Han Chen i Haochen Wang (Olímpic Can Fatjó).

NECESSITATS

L’Ascó, la Grama i la Pobla, els equips que més es van moure l’últim dia de mercat

EXÒTICS

L’Hospi incorpora Mous Diatta (ex-Dortmund) i el Granollers, dos xinesos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)