Benzema retorna el Girona a la realitat (1-3)

Copa. L’atacant lidera la victòria del Real Madrid a Montilivi amb un doblet i empeny a l’eliminació al conjunt gironí, que ja queda centrat en la lliga

La copa, una realitat paral·lela en la qual s’ha vist immers el Girona en aquest últim mes, s’ha acabat pel conjunt blanc-i-vermell. El Real Madrid, liderat per Benzema, l’ha fet tocar de peus a terra i aquesta nit a Montilivi l’ha eliminat després de derrotar-lo 1-3 (7-3 en el global).

L’atacant francès del conjunt blanc, afinat i encertat darrerament, ha palesat al feu gironí el gran moment de forma que viu, i pràcticament ell sol s’ha ocupat de decidir l’eliminatòria abans del descans. Amb dues dianes en què ha mostrat tota la seva classe, ha enterrat les il·lusions dels homes orientats per Eusebio Sacristán, que aspiraven a complicar-li almenys una mica la vida als blancs, però que en 45 minuts s’han vist sentenciats.

I això que el conjunt gironí ha començat fortíssim. Pressionant, enèrgic i contagiat per les esperances que despertava l’intentar remuntar el 4-2 de l’anada. El guió ha pogut canviar només començar, amb un xut de falta lateral de Granell, que s’ha enverinat i s’ha acabat estavellant a la creueta de la porteria defensada per Keylor Navas. Amb el pas dels minuts, el conjunt dirigit per Solari ha aconseguit fer-se amb el domini i la figura de Benzema ha anat creixent. El 9 ha avisat un parell de vegades, fins que a la tercera sí ha fet diana, culminant una jugada col·lectiva amb un potent xut amb l’esquerra des de dins de l’àrea (27’).

Tot i el gol, el Girona ha entomat el cop i ha generat fins i tot ocasions per empatar, però el desencert del Choco Lozano en els últims metres i la falta de punteria d’Stuani, que s’ha topat en dues ocasions amb Navas, li han impedit. A més, just abans del descans (43’), de nou Benzema, amb un subtil xut al pal llarg des de dins de l’àrea, ha encarrilat l’eliminatòria, ja que ha deixat el Girona a 4 gols d’igualar-la.

Poca història ha tingut ja la segona part. Al Madrid li ha servit perquè jugadors com Asensio i Bale que surtin de lesió es vagin rodant i al Girona perquè els seus joves agafin confiança. Pedro Porro s’ha estrenat com a golejador i Àlex Pachón ha debutat amb el primer equip i de les botes dels dos ha arribat la diana blanc-i-vermella (71’); Pachón ha assistit en profunditat a Porro, que davant Keylor no ha perdonat. Ha estat l’1 a 2, que ha durat poc ja tot seguit (76’), Marcos Llorente, amb un xut creuat des de fora de l’àrea ha tancat el marcador.