Girona

El Girona lliga Cristhian Stuani fins el 2022

1a divisió. El club de Montilivi amplia el contracte en dos anys més d’un dels actius més importants de la plantilla. El davanter uruguaià suma 13 gols en 19 partits aquesta temporada

Hores després de tancar un mercat de fitxatges força tranquil a Montilivi, el Girona ha confirmat una de les notícies més esperades per tota l’afició blanc-i-vermella: el seu màxim golejador, Cristhian Stuani, renova per l’equip gironí fins el juny del 2022. Stuani acabava contracte el juny del 2020 però el seu rendiment al terreny de joc i l’anterior contracte el convertien en una peça molt desitjada i assequible per altres clubs amb més potencial econòmic.

Stuani és sense cap mena de dubte un dels grans protagonistes de l’aventura del Girona FC a primera divisió: el curs passat va marcar 21 gols en la lliga i això el va situar com a cinquè màxim golejador del campionat. Aquest curs ja en suma dotze en la lliga i un en la copa. Més enllà de les xifres, que són excel·lents, gairebé la totalitat del joc ofensiu gironí passa per les seves botes. O el seu cap, ja que amb la testa s’ha fet un fart de marcar gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)