2a divisió FEF

El filial, amb una plantilla de mínims

Peralada. L’equip es queda amb dos jugadors menys després d’una gestió arriscada en el mercat d’hivern

Des que va començar la temporada el Girona esperava el mercat d’hivern per resoldre la complicada situació que tenia en el primer equip i també en el filial, però el Peralada s’ha quedat amb una plantilla de mínims, empitjorant a simple vista una situació que ja semblava insostenible. I és que els fitxatges de Juan Manuel Boselli –arribarà la segona setmana de febrer–, Maxi Villa i Marc Baró –ve de sis mesos d’inactivitat– han quedat molt curts per compensar totes les baixes que ha tingut l’equip, a més d’omplir els buits dels futbolistes que fa dies que només juguen amb el primer equip, com són Valery i Paik. El motiu, segons el secretari tècnic del Peralada Ivan Hammouch, és que “el dia que el primer equip recuperi els jugadors lesionats i Paik i Pachón puguin tornar amb el Peralada no es trobin un embut, amb massa jugadors.”

Ni omplir convocatòries

Diumenge passat el Peralada va jugar al camp del Conquense amb només 16 convocats, entre els quals hi havia tres porters i un juvenil del Peralada de preferent, Marc Grau. El que semblava un cas excepcional es pot convertir en realitat, i és que omplir una convocatòria serà gairebé impossible. Sobretot perquè el Peralada s’ha quedat amb una plantilla de 20 jugadors, però que a l’hora de la veritat ara són menys, ja que entre els 20 hi ha tres porters i tampoc es pot comptar amb Valery, que no jugarà més amb el Peralada. A més, Paik no estarà disponible mentre durin les baixes per lesió del Girona. A aquesta nòmina només s’hi poden sumar els juvenils del Girona Pachón, que ja és un més des de començament de curs però ara també està en dinàmica del primer equip, Jofre Cherta i Paco López, que no té minuts ni amb el juvenil.

A aquesta situació cal afegir-hi que la plantilla ha quedat, amb una aposta arriscada vistos els problemes d’efectius, amb dues fitxes lliures després de donar de baixa en l’últim dia Kilian –estarà lesionat fins a final de temporada– i Moha –jugarà en l’Andorra–. A més, tot i mantenir el vincle, Sergi Álamo, que només va tenir minuts en el primer partit de lliga i després ha viscut una situació delicada que ha fet entendre al club que ho tenia complicat per ajudar l’equip, s’ha quedat sense fitxa.

SERGI ÁLAMO

Vivia una situació complicada i s’ha quedat sense fitxa tot i que no hi ha anunci oficial

CONDICIONATS

Amb 20 fitxes, tres porters i Paik i Valery en el primer equip, ser 18 un partit és utòpic

ELS CANVIS

Yuya, Moha, Kilian i Álamo han deixat l’equip i només s’han fet tres fitxatges

LA VALORACIÓ

El dia que Paik i Pachón puguin tornar no es poden trobar un embut
Ivan Hammouch
secretari tÈcnic del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)