Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“L’Eibar és sinònim de partit complicat”

L’entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per valorar l’estat en què el seu equip afronta el vital partit de lliga al camp de l’Eibar. El de La Seca va mostrar-se resignat per les múltiples baixes. “Són circumstàncies i no hi podem fer res. Hem fet una llista de divuit i a Ipurua sortirem amb onze jugadors”, ironitzava el tècnic, que afegia: “La plantilla ha tingut lesions i ha hagut d’afrontar molts partits durant el gener, però després de finalitzar la copa i viure una gran experiència, per a nosaltres i per al club, ara ens centrem únicament en la lliga, el més important.” De totes maneres, la copa ens ha servit per comprovar que, jugui qui jugui, som un equip fort. Quan arriben moments com el d’ara, amb moltes baixes, estem tranquils ja que sabem que confeccionarem un onze de garanties.”

El Girona viatja a Eibar encadenant vuit jornades de lliga sense guanyar i amb el marge respecte al descens cada vegada més curt. “Fa unes quantes jornades que no guanyem però el que hem de fer és treballar dia a dia per afrontar els partits en les millors condicions per merèixer la victòria”, va dir Eusebio Sacristán, conscient, però, que l’equip ha de reaccionar per continuar allunyat al màxim possible del descens: “No ens hem de lamentar, però som conscients de les dificultats de la competició. El Girona busca assentar-se i consolidar-se a la categoria i això no és fàcil, ho comprovem en cada un dels partits. Tot i això treballem amb determinació i estem convençuts que som capaços d’aconseguir els objectius.”

Les virtuts de l’Eibar

El tècnic del Girona es va mostrar molt respectuós amb l’Eibar i les seves característiques, molt marcades des de fa temporades: “Ens enfrontem a un equip que fa temps que té una identitat molt definida, molt ritme, concentració i uns automatismes molt clars. Sempre que t’enfrontes a ells és sinònim de partit complicat, però estem preparats per fer bé les coses i sumar els tres punts.”

Ipurua sol ser un camp que exigeix molt al contrincant, amb centrades laterals constants, segones jugades i un ritme frenètic. “Més que Ipurua sigui un camp incòmode, diria que és l’Eibar qui exigeix molt al rival. És un equip molt pràctic, juguen molt junts, amb humilitat i intensitat. Haurem d’estar igual d’intensos, o més que el rival, i sobretot concentrats en cada acció defensiva i ofensiva”, va sentenciar el tècnic del Girona, Eusebio Sacristán.

LES BAIXES

“La copa ens ha permès veure que jugui qui jugui l’equip és fort; alinearem un onze de garanties”

LA MALA RATXA

“Treballem molt i no ens hem de lamentar, però som conscients de les dificultats de la competició”

L’EIBAR

“Fa temps que té una identitat molt definida, molt ritme i uns automatismes molt clars”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)