2a divisió FEF

Per posar-la al sac

Tornar a guanyar. L’Olot rep el Conquense amb l’objectiu d’oblidar l’última ensopegada al camp de l’Atlètic Llevant, encadenar el quart triomf a casa i deixar la permanència encarrilada

L’Olot està molt a prop de sumar els punts que li permetin deixar de mirar avall en la classificació i fixar-se objectius més ambiciosos de cara al tram decisiu de la lliga. En un mes de febrer exigent, els olotins tenen avui a les 16.30 h el primer assalt contra el Conquense al municipal. L’equip dirigit per Raúl Garrido vol oblidar l’última derrota injusta al camp de l’Atlètic Llevant (1-0), encadenar el quart triomf a casa –han guanyat a l’Eixea (1-0), el Terol (4-1) i el Peralada (2-1) en els darrers partits al municipal– i començar a posar al sac, a falta de lligar-ho del tot, l’objectiu primordial de la permanència: “Tenim 30 punts i encara no hem fet res, però si guanyem el Conquense tindrem un objectiu ambiciós encara més a prop”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

Un rival ben canviat

El Conquense ha viscut diversos canvis des que va començar la lliga. De fet, fins i tot el tècnic Luis Ayllón va ser rellevat fa escasses setmanes per César Láinez. Les múltiples baixes, entre les quals, la del seu màxim golejador, Jairo Cárcaba, i la del maresmenc Agi Dambelley, i els fitxatges contra rellotge provoquen certa indecisió al cos tècnic olotí: “És un rival que s’està jugant el descens, però les cares noves vindran a donar el millor. Es fa difícil analitzar bé el rival i ens aporta desconcert, però la idea del nou tècnic és clara i sobretot ens centrem a donar el millor de nosaltres per superar el rival”, analitza el valencià, que hi afegeix: “Si afrontem el partit pensant que serà fàcil estem perduts. Ho vam comprovar contra l’Atlètic Llevant, i és que vam estar desconnectats en una jugada i el contrincant ens va guanyar.”

De cara al matx contra els manxecs, que van vèncer en l’última jornada el Peralada (1-0), l’Olot tindrà la baixa de Barnils i Guzmán, que no s’ha entrenat amb el grup en tota la setmana, i mantindrà la incògnita fins a última hora de si el flamant fitxatge, el migcampista gironí Eloi Amagat, entra ja en la llista de divuit convocats.

LA PRÈVIA

Tenim 30 punts i encara no hem fet res, però si guanyem el Conquense tindrem un objectiu ambiciós encara més a prop
Si afrontem el partit pensant que serà fàcil, estem perduts. No ens podem desconnectar en cap moment
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)