Girona

Carles Planas, la gran novetat

Catorze disponibles. Eusebio inclou en la convocatòria el carriler de Sant Celoni després que aquest hagi superat la lesió muscular que es va fer el 25 de novembre a l’RCDE Stadium

Eusebio Sacristán i la resta del cos tècnic s’han acostumat a haver de driblar obstacles en forma de lesió o sanció de diversos futbolistes de la plantilla. Per afrontar el duel contra l’Eibar, el tècnic de La Seca només comptarà amb catorze futbolistes del primer equip i encara sort que Carles Planas forçarà la seva reaparició després d’haver superat la lesió muscular i posterior recaiguda que es va fer a l’RCDE Stadium contra l’Espanyol. Per les paraules del tècnic del Girona, el de Sant Celoni difícilment participarà en el matx, però podria ajudar l’equip en cas extrem. “Ha fet només dues sessions completes amb el grup. Hem hagut d’accelerar el procés de recuperació i ens l’emportem perquè era qui estava més a prop de la total recuperació i el tindrem per si es dona alguna situació o necessitat especial”, va comentar Eusebio referent a Carles Planas.

El tècnic també es va referir a una de les vuit baixes, la de Bernardo, per sanció. “Pel que transmet a l’equip és molt important. És consistent, regular i sempre mostra un nivell de concentració alt. És una pena que un futbolista com ell es perdi aquest partit per una doble amonestació com la que va veure contra el Barça, fa riure i tot”, va explicar Eusebio.

A part de Bernardo, tampoc hi seran per lesió Mojica, Aday, Roberts, Muniesa, Borja García, Doumbia i Gorka; per això, l’habitual Valery, a més de José Aurelio Suárez, Paik i Pachón, del Peralada, completen la convocatòria.

LA MÉS SENSIBLE

Bernardo, que ha estat titular en tots els partits de lliga, deixarà un buit a l’eix

CRIDA FORÇADA

Carles Planas només ha fet dues sessions completes amb tot el grup
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)