2a divisió FEF

Un futur per escriure

2a divisió B. Les dues darreres ensopegades del líder de la categoria, el Vila-real B, han obert de bat a bat l’escenari del lideratge als actuals perseguidors, entre ells el Cornellà i el Lleida

El tram final de la competició tindrà una base formada el mes de febrer, decisiu en molts casos. Els equips consolidaran els fitxatges del mercat d’hivern i ja no hi ha marxa enrere: els que hi són, acabaran la competició. En aquest context, la lliga està en un període molt obert amb un grapat d’equips perseguint el lideratge que el Vila-real B ha servit en safata. Els de Miguel Álvarez han sumat un punt dels últims sis possibles i d’això es volen aprofitar els perseguidors. ´

En la llista, el Cornellà és el més ben situat no només per la seva classificació –segon– sinó també per una ratxa impressionant de punts: dels últims nou partits, set han estat triomfs i la resta, empats. “És un equip molt competitiu que si ocupa aquest lloc a la classificació i té aquesta ratxa és per alguna cosa“, diu el tècnic del Badalona, Juanjo Garcia, rival dels verds en el partit d’avui. No sembla que el Cornellà sigui el contrincant més adient per al Badalona, que necessita el triomf per moltes raons. La primera, i la més important, per tallar la dinàmica de quatre partits sense guanyar, el darrer dels quals a Terol, que almenys va empatar. “Hem d’aprofitar que juguem a casa i aportar un factor sorpresa perquè jugarem molt diferent de com ho vam fer a Terol”, va indicar el tècnic. Precisament, bona part de la credibilitat com a entrenador de Garcia passa per si el Badalona és capaç d’obtenir un resultat profitós ja que de moment ocupa el lloc de manera interina.

L’altre perseguidor

El Lleida s’ha passat tot el gener sense guanyar però és a quatre punts del primer lloc i avui rep la visita del cuer. Sembla, doncs, l’escenari ideal perquè els d’Albadalejo, que continuen molt afectats per les baixes, sumin els tres punts. “Hem de guanyar des de la tranquil·litat. El partit s’ha de jugar amb cap, amb treball i sobretot amb humilitat. No ens hem d’oblidar d’això”, diu l’entrenador del Lleida que no podrà comptar amb Noel, per sanció, ni amb Pau Torres, Trilles, Alpha i Cano,lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)