2a divisió A

El Girona no se’n surt amb l’Europa

Divisió d’honor juvenil. L’equip orientat per Àlex Marsal torna a perdre amb el conjunt barceloní en un duel igualat, en què la puntualitat dels gols del rival decanten la balança. Els gironins han guanyat un dels últims set partits disputats

GIRONA 1 EUROPA 2

GIRONA:Torra, Ivan, Manel, resta, Aleix, Miguel (Joel, 80’), Piany, Pau (Oriol, 59’), Tortosa, Unai (Ousama, 59’) i Duba (Víctor, 56’).EUROPA:Eric, Adram, Torre, Sori, Jordi, Bruno, Oscar (Tarik, 56’), Masip, Iñaki (Galán, 65’), Osorio i Ivan Ariel (Llavaneras, 77’).GOLS:0-1 (22’) Bruno. 0-2 (53’) Bruno. 1-2 (89’) Resta.ÀRBITRE:Garcia Verdura .T.G.:Ivan, pels locals, i Masip i Galán pels visitants.T.V.:cap.

Com en la primera volta, al Girona se li va entravessar l’Europa, i va encadenar la segona derrota consecutiva en un moment en què li està costant guanyar els partits, amb una victòria en els darrers set disputats i un bagatge de 6 punts de 21. Ahir, però, l’equip dirigit per Àlex Marsal no va merèixer tant de càstig, en un partit igualat amb els barcelonins, que van ser letals en les seves arribades i puntuals en els gols.

I és que els de la Vila de Gràcia van picar sempre quan millor estaven els gironins. El primer gol visitant va arribar poc després d’una ocasió claríssima dels blanc-i-vermells, que no van estar encertats en els un contra un i van veure més tard com Bruno, a la sortida d’un córner, feia el 0 a 1. El Girona va entomar el cop i va vorejar l’empat abans del descans amb diverses ocasions, la més clara, un llançament de falta al pal, sense fortuna.

Les sensacions, doncs, van continuar sent bones pels locals també en la represa, però Bruno, de nou, va tornar a emergir i amb un xutàs per l’escaire des de fora de l’àrea va marcar el segon per l’Europa.

A dos per sota va intentar-ho el Girona, que va passar a tancar amb tres al darrere i va escurçar distàncies, via Resta, però ja era massa tard.