2a divisió FEF

L’Olot ja pot canviar el discurs

2a divisió B. Els olotins fan el que volen amb el rival i acaben encadenant el quart triomf davant la seva afició

OLOT 2 CONQUENSE 0

OLOT:Ginard, Blázquez, Alan Baró, Carles Mas, Alfredo, Masó, Hèctor Simón, Pep Chavarría, Xumetra (Marc Cosme, 65’ (Pujadas, 74’)), Pedro (Jose, 80’) i Marc Mas.CONQUENSE:Marqueta, Parera, Maxi, Jon Vega, Cristian Márquez, Rubio, Oriol Rey, Iborra (Gerica, 73’), David (Aguilera, 57’), Jorge i Lozano (Mayordomo, 80’).GOLS:1-0 (55’) Marc Mas. 2-0 (70’) Alfredo.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:als locals Carles Mas (67’), Alan Baró (85’) i Pujadas (90’); als visitant Iborra (14’) i Parera (90’).T.V.:cap..PÚBLIC:1.025 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va guanyar el Conquense en un partit que va dominar de cap a peus (2-0). Els olotins encadenen quatre victòries al municipal, són a cinc punts del play-off i augmenten a deu punts el coixí amb el descens. Els de Garrido no van poder marcar en el primer temps, però, en la segona part, una diana de Marc Mas i una d’Alfredo van ser clau per decantar la balança a favor dels locals.

L’Olot va ser clarament el dominador dels primers compassos del partit. Els de la Garrotxa van fer-se els amos de la pilota i això els va permetre moure el rival constantment, avançar línies i generar perill. Just en el primer quart d’hora, una falta executada per Hèctor Simón gairebé l’aprofita Alan Baró per fer el primer. El de Darnius va rematar a fora amb el cap en una posició clara. En el 28, una centrada de Xumetra al primer pal la va acabar refusant Jon Vega de manera providencial quan Marc Mas tenia la canya a punt per endreçar l’esfèrica a dins de la porteria de Marqueta.

L’equip de Raúl Garrido tocava amb paciència i esperava trobar la millor opció –Alfredo en algun eslàlom ho va provar sense sort–, però va tornar a ser a pilota aturada i a través d’Hèctor Simón quan va tornar a generar perill l’Olot. El de Llançà va picar un córner, un autèntic caramel, cap a Carles Mas, que sol com un mussol al segon pal va rematar mal dirigit per damunt de la porteria rival.

El Conquense va començar a treure’s la timidesa de sobre i va fer treballar l’engranatge defensiu olotí, que va controlar, però, cada una de les arribades manxegues gràcies a la solidaritat en la pressió i als automatismes innats.

Marc Mas torna a sucar

En la segona part la tònica va continuar igual. L’Olot s’agradava i feia ballar el rival fins que, en el 55, una magistral assistència de Jordi Masó, el futbolista més destacat de l’enfrontament, va deixar sol Marc Mas, que va posar fi a la sequera golejadora afusellant Marqueta –no marcava des del 10 de novembre al camp del Vila-real B–. Si ja dominava a plaer l’Olot amb el 0-0, amb el marcador a favor la passejada va ser important. En el 70’, Hèctor Simón va picar una falta ràpid i en curt cap a Alfredo, que va encarar el seu marcador, va retallar cap a fora i va treure’s de la màniga un xut a l’esquadra, imparable pel porter.

L’equip dirigit per Raúl Garrido va fer així la sentència, i és que el Conquense no va reaccionar ni inquietar els olotins tot i els canvis ofensius. En el tram final, el matx va deixar la nota negativa de la lesió de Marc Cosme, que deixa coixa la davantera.

Sabíem que ells jugarien replegats i acumulant homes a dins, i per això l’onze ha estat ofensiu
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Hem dominat amb la pilota i l’Olot ha estat superior. Hem fet moltes coses per vèncer i l’equip ha merescut més que el rival la victòria

Deu gironins en l’onze inicial

L’Olot continua demostrant en cada partit l’aposta clara pels jugadors de la demarcació i d’arreu de Catalunya. De fet, en l’onze inicial dels olotins contra el Conquense, fins a deu jugadors gironins van ser titulars, tots menys el porter Xavi Ginard, d’Artà (Illes Balears). Les baixes de Barnisl (Seva) i Iván Guzmán (Badalona) van fer possible aquesta anècdota i alhora aposta de filosofia i idea del club. Blázquez (Besalú), Alan (Darnius), Carles Mas (Banyoles), Alfredo (Olot), Masó (Fontcoberta), Hèctor Simón (Llança), Pep i Pedro (Figueres), Xumetra (l’Estartit) i Marc Mas (Sils) van ser els gironins escollits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)