El Girona s’enfonsa al camp de l’Eibar (3-0)

1a divisió. L’equip d’Eusebio Sacristán es veu clarament superat per un Eibar que ha encarrilat la victòria a l’inici de la segona part amb dues dianes

El Girona no reacciona i ja encadena nou jornades de lliga sense guanyar. Aquesta tarda, l’equip gironí no ha tingut res a fer a Ipurua, a on s’ha vist clarament superat per un rival que s’ha adaptat a la perfecció al mal estat del terreny de joc i a l’estil de futbol que demanava aquesta situació. La derrota deixa el Girona a només un punt del descens i converteix el partit de dissabte que ve a Montilivi contra l’Osca (20.45 h) en una final en la lluita per assolir la permanència.

El Girona ha patit el mal estat del terreny de joc i en els primers minuts li ha costat fer-se amb el control de la pilota. Per contra, l’Eibar. amb transicions ràpides aconseguia generar perill a la porteria de Bounou. Orellana ha avisat amb un xut al travesser al minut 4, i el joc ofensiu ha sigut principalment favorable als locals. Amb el pas dels minuts, el Girona ha aconseguit estirar una mica les línies però en una jugada poc contundent en defensa dels blanc-i-vermells, Rubén Peña ha marcat l’1-0 per l’Eibar (37’). Abans del descans (44’), Juanpe ha disposat de la millor oportunitat per empatar amb un bon xut de rosca que Dmitrovic ha enviat a córner.

La pitjor tornada

Als 10 segons de la segona part, Charles ha caçat la pilota a la frontal i amb una vaselina ha superat Bounou marcant el 2-0. El malson de la represa s’ha confirmat poc després amb un clar penal de Ramalho sobre Sergi Enrich (55’). Charles no ha fallat des dels onze metres fent pujar el 3-0 i tancant la victòria local. Fins al final del partit, l’Eibar a tingut sempre l’encontre sota control i ha disposat de les millors oportunitats per ampliar el marcador. Per part gironina, Stuani ha perforat la porteria rival però ho ha fet en fora de joc i el col·legiat l’ha anul·lat.