2a divisió FEF

El Lleida toca fons i Albadalejo és destituït

2a divisió B. L’equip blau, que encadena cinc partits sense guanyar, perd de manera estrepitosa a casa contra el cuer i el club fa fora l’entrenador

LLEIDA 0 TEROL 2

LLEIDA:Óscar Santiago; Dalmau (Adrià Gené, 72’), Zotko, Tano, Joan Oriol; Albístegui, Marc Martínez (Xemi, 67’); Dongou, Quintero (Juanto, 55’), Mousa; i Pedro Martín.TEROL:Valera; De la Mata, Durán, Cabetas (Txiki, 81’), Aitor Aspas; Ronald, Bikoro; Peñaloza (Franco Gauna, 72’), Peláez, Dieste; i Becerra (Iñaki, 86’).GOLS:0-1 (38’) Dieste. 0-2 (51’) Becerra.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:Als locals Zotko i Pedro Martín, i al visitant Ronald.

Fa només un mes, el Lleida era el sòlid líder. Ahir va tocar fons després de perdre a casa contra el cuer, el Terol, en el cinquè partit sense guanyar. El damnificat, Gerard Albadalejo. Feia dies que s’insinuava i ahir l’afició ho va demanar explícitament. El president, Albert Esteve, va comparèixer a la sala de premsa per anunciar la seva destitució poc després del final del partit. És una mesura dràstica, inèdita en la història del club i presa per intentar revertir la caiguda lliure de l’equip blau.

La imatge de Lleida ahir va ser pèssima. Tot i acabar el partit amb quatre davanters purs al camp –Juanto, Pedro Martín, Adrià Gené i el debutant Dongou–, només hi va haver un xut a porteria, de Marc Martínez al minut 60. Va ser l’única espurna d’un Lleida descol·locat i sense identitat d’entrada i improvisat i desordenat amb el pas dels minuts. Cadascú fent la guerra pel seu compte en un equip que és una ombra del que era fa tan sols un mes.

El Terol, un cuer que no mereix aquesta distinció, va saber controlar l’esfèrica i els espais i no va trobar cap oposició en el Lleida. Poc abans del descans, i quan els aragonesos ja sumaven sis córners a favor, va arribar el 0-1 que tothom olorava. Dieste va rebre entre línies de Becerra i va superar Óscar Santiago. La feina la va rematar el mateix Becerra al minut 51, rematant una falta lateral molt llunyana executada per Aitor Aspas. La defensa de l’acció va ser un reflex de l’equip: estàtic, passiu i sense reacció.

No som gaire partidaris d’aquestes decisions, però estem en una dinàmica negativa i hem de fer tot el possible per sortir-ne ràpid
Ara hem d’analitzar fredament, mirar el que ens interessa més per la plantilla que tenim i decidir