El Prat manté el bon moment al Sagnier

Idil·li. Els potablava sumen el tercer triomf seguit a casa en un duel resolt al segon temps

PRAT 3 FIGUERES 0

PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Ricarte, Dani Argilaga, Putxi (Pau López, 71’), Pla, Padilla, Toni Larrosa (Cesc Clotet, 76’), Poves (Guiu, 67’) i Sergi Moreno.FIGUERES:Aroca, Subi, Sergi Romero, Canal, , Espuña, Tena, (Pol Tarrenchs, 65’), Gelmà, Valverde (Xavi Ferrón, 52’), Hostench (Pons, 80’), Ritxi i Álvaro.GOLS:1-0 (50’) Toni Larrosa. 2-0 (55’) Padilla. 3-0 (91’) Cesc Clotet.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:al local Putxi; i al visitant Espuña.T.V.:per doble groga al visitant Canal (53’) i directa al local Sergi Moreno (58’).COMENTARI:El Prat continua en forma al Sagnier i va aconseguir els tres punts després de superar el Figueres gràcies a una gran segona meitat. A l’inici, el Figueres es podria haver avançat mitjançant una pilota que no va rematar bé Sergi Romero a boca de gol, i Poves va enviar una pilota al pal al cap d’un quart d’hora. Els darrers minuts del primer temps van ser clarament potablava i a la represa cinc minuts ho van canviar tot: Toni Larrosa va anotar amb un xut ras al pal curt, Canal va veure la segona groga i just després Padilla va duplicar l’avantatge amb un llançament de falta marca de la casa. El retorn a la igualtat numèrica amb l’expulsió de Sergi Moreno no va minvar el joc del Prat i, en l’afegit, en una quíntuple ocasió, Cesc Clotet va arrodonir el marcador.