2a divisió FEF

Somiar no està prohibit

Cap amunt. L’Olot continua meravellant amb un bon joc, suma 33 punts, és a cinc punts del ‘play-off’ d’ascens i ja té un coixí gairebé imperdible de 10 punts amb el descens a tercera

L’Olot continua allargant el seu bon moment després de derrotar el Conquense (2-0). El conjunt dirigit per Raúl Garrido va aconseguir encadenar el quart triomf davant la seva afició i la combinació de resultats l’ha deixat amb la permanència encarrilada –té un marge de 10 punts respecte al descens directe i la promoció de permanència– i amb llicència per somiar en fites més ambicioses. Els de la Garrotxa fa sis jornades que estan instal·lats en la setena posició del grup tercer, una plaça que els permetria jugar la pròxima edició de la copa –es classifiquen els cinc millors de cada un dels quatre grups de la categoria obviant els filials–, que ha de ser el nou objectiu de la plantilla. “Tenim 33 punts però falten moltes jornades. El duel contra el Conquense era clau per situar-nos amb un marge de 10 punts respecte al descens i això ens permet mirar a dalt. Dic això però no m’agrada del tot. El que és clar és que tenim la tranquil·litat de poder mirar a cotes ambicioses però treballant com fins ara, o encara més”, comentava el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegia: “Som ambiciosos però conscients que no és fàcil. Volem fer la millor campanya del club a segona B però només ho aconseguirem si donem el màxim.”

El triomf contra el Conquense és el vuitè de l’Olot aquest curs. De fet, els olotins han aconseguit ja una victòria més que en tota la temporada 2015/16, en què l’equip va baixar, i n’acumulen només una menys que en tota la temporada passada (9), molt a prop del màxim històric dels dotze triomfs del curs 2013/14 i el 2014/15.

La solidaritat defensiva

Una de les claus de la bona trajectòria de l’Olot enguany és la solidesa defensiva. Amb el porter Xavi Ginard, que ha disputat tots els minuts possibles, l’equip volcànic ha estat durant tota la lliga un dels menys golejats. Actualment, només l’Atlètic Balears i l’Hèrcules, amb 18 dianes, superen els olotins (19) com els blocs que menys gols encaixen. En l’últim matx contra els manxecs, l’Olot va aconseguir l’onzena porteria a zero, un altre motiu per somriure i per carregar d’optimisme l’entorn garrotxí.

Ara, l’equip ha de tornar a arrencar a fora, on ha sumat tres punts dels últims quinze possibles i no ha fet cap gol en cap dels últims cinc partits.

LA VUITENA

L’Olot ha guanyat un partit més que en tot el curs del descens i un menys que el curs passat

Alfredo s’estrena com a golejador a segona B

Una de les notes més positives del partit contra el Conquense va ser l’estrena golejadora a segona B del jugador format al futbol de base de l’Olot Alfredo Gutiérrez. El carriler o extrem olotí va fer un autèntic golàs; va retallar el seu marcador i va fer entrar la pilota per l’esquadra de la porteria rival. Alfredo no havia fet cap diana des del 30 d’abril del 2017 al municipal contra el Vilafranca (3-2), amb l’equip a tercera, i va tornar a marcar 644 dies després en el seu partit 53 a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)