2a divisió FEF

El Lleida, forçat per la llei a descartar Xavi Bartolo

2a divisió B. La federació no autoritza l’extècnic del Reus a dirigir un altre equip aquesta temporada tot i l’interès del conjunt blau, d’una categoria inferior, que el veia com l’opció ideal

El Lleida tenia coll avall quin era l’entrenador escollit per substituir Gerard Albadalejo, però ha hagut de modificar els plans. El tècnic va comunicar al club ahir al matí que, després de fer les consultes pertinents, la federació no el deixa entrenar un altre equip aquesta temporada, amb la qual cosa no pot ni negociar amb el conjunt blau. De fet, Bartolo ha hagut de cancel·lar qualsevol interès per aquesta circumstància, ja que algun altre club del futbol espanyol havia preguntat per la seva situació.

El tècnic de Bellvís, que es va fer càrrec de la difícil situació esportiva del Reus, no podrà entrenar cap altre equip aquest curs, segons li va dir la federació. Pesa sobre ell la normativa que un tècnic no pot dirigir dos equips en una mateixa temporada, tot i que l’ens no ha tingut en compte l’excepcionalitat viscuda amb l’eliminació dels roig-i-negres. De fet, la gran majoria de jugadors de la plantilla ja han trobat un altre equip i fins i tot han arribat a debutar.

Alternatives

El Lleida va fulminar Gerard Albadalejo després de perdre contra el cuer a casa (0-2). Ha estat la primera destitució des que els germans Esteve són al capdavant de l’entitat blava. Segons Catalunya Ràdio, els noms que hi ha sobre la taula de la presidència i la direcció esportiva del club s’assemblen molt a aquells amb qui el club va negociar aquest estiu, quan en principi no comptava amb Albadalejo: Joan Carles Oliva, Ángel Viadero i Pablo Alfaro agraden als Esteve.

ALTERNATIVES

Oliva, Viadero i Pablo Alfaro són tècnics que agraden a la direcció esportiva

JUGADORS

Bona part de la plantilla del Reus ja ha trobat equip i ha arribat a debutar

FEDERACIÓ

Pesa sobre Bartolo la normativa que un tècnic no pot entrenar dos equips en un curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)