Girona

“Les dues parts volíem arribar a un acord i jo sóc feliç a Girona”

Cristhian Stuani. El davanter del Girona destaca el seu bon encaix al club de Montilivi i la voluntat de continuar fent gran el projecte gironí

La sala de premsa de Montilivi ha acollit aquesta tarda l’acte de renovació de Cristhian Stuani com a futbolista del Girona fins el juny del 2022.

La renovació.

“Les dues parts volíem arribar a un acord. Jo estic molt feliç a Girona i tinc moltes ganes de continuar sent part d’aquesta família i d’aquest projecte”.

Fins el 2022.

“Espero poder acabar el meu contracte a Montilivi i a primera divisió. Seria una gran notícia. Em motiva molt consolidar el projecte del Girona i intentar millorar les meves xifres i les de l’equip”.

Altres ofertes?

“Quan aconsegueixes bones xifres, és normal que cridis l’atenció però sempre he prioritzat continuar aquí. La portada del Barça? Va ser un elogi veure’m vinculat a un club tant gran però sempre he estat centrat en el Girona”.

El duel contra l’Osca.

“És un partit molt important. Amb el suport de la nostra gent hem de sumar una victòria que ens permeti capgirar la situació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)