3a divisió FEF

El Llagostera sap remuntar

3a divisió. El conjunt llagosterenc va posar fi a la mala ratxa de resultats amb la primera remuntada del curs. Pitu va liderar l’equip amb dues dianes

La primera remuntada del curs del Llagostera ha arribat en el moment més delicat pel que fa a resultats. Els futbolistes d’Oriol Alsina rebien el Vilafranca dissabte passat a casa amb l’obligació de tornar a guanyar després d’una ratxa de tres jornades sense fer-ho, però el rival va complicar les coses de valent amb un gol ben matiner. “L’inici va ser bo, però un error puntual en un córner va permetre marcar al Vilafranca. No ens vam posar nerviosos i la clau crec que va ser aconseguir l’empat abans del descans”, analitza Pitu Comadevall, l’autor de l’empat a través d’un dels seus magistrals llançaments de falta. El gol i la celebració amb l’afició més sorollosa del Llagostera van tenir un efecte revitalitzant en l’equip, que en la segona part va confirmar la remuntada amb tres gols més. “Després de la represa crec que vam ser superiors. Necessitàvem guanyar, i ho vam fer amb remuntada inclosa contra un gran equip. Crec que n’hi ha per estar molt orgullós de la feina feta”, diu Pitu.

El migcampista de Salt té clar que en la segona volta serà molt complicat mantenir l’excel·lent rendiment de la primera: “Estem en aquell moment que els equips de baix guanyen molt més perquè tenen clar que se’ls esgoten les possibilitats de permanència, i els de dalt tampoc volen fallar.”

Més que un capità

Set temporades a Llagostera jugant a segona divisió B, segona divisió A i ara a tercera divisió han convertit Pitu Comadevall en protagonista principal de la història del petit club del Gironès. Enguany, en una situació complicada com era el descens a tercera divisió, el migcampista ha tornat a agafar les regnes de l’equip i ho demostra amb actuacions destacades com la de dissabte passat. “La primera volta em va anar prou bé però la lesió a Terrassa, a principis de desembre, em va trencar una mica el ritme. He superat l’entrebanc i de mica en mica vaig recuperant la meva millor versió. Soc feliç amb el bloc de jugadors i també amb la gran sintonia que hi ha amb l’afició”, destaca.

EL PROTAGONISTA

Amb el 0-1 no ens vam posar nerviosos i crec que la clau va ser empatar abans del descans. Hem d’estar orgullosos de guanyar amb remuntada
Soc feliç amb el bloc de jugadors que tenim i també amb la bona sintonia que hi ha amb l’afició
Pitu Comadevall
Migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)