Girona

“Eusebio està fent un treball brutal”

Quique Cárcel. El director esportiu elogia la feina del cos tècnic i revela que, si no hi ha hagut fitxatges al gener, és perquè, a banda de les limitacions salarials, “tenim plena confiança en els jugadors”

“Si no hi ha hagut fitxatges és perquè tenim confiança plena en els nostres jugadors. Gràcies a ells disfrutem de tot el que tenim. Ens ho han demostrat.” Són paraules del director esportiu, que va argumentar d’aquesta manera que només hagués arribat un reforç –Raúl Carnero– durant el mercat d’hivern. També va introduir-hi altres matisos, com ara l’escàs marge salarial: “Tenim limitacions de pressupost i, si volem mantenir el bloc, no és fàcil jugar amb fitxatges. Ja ens agradaria poder fer-ne més, però la lògica és la que és. I no hem d’oblidar que les lesions també ens han condicionat molt. Per sort, han sortit joves que també ens han ajudat molt”, va afegir-hi Quique Cárcel, que va afirmar que mai va patir perquè Stuani marxés. “Sempre he cregut que es quedaria. El mirava als ulls i el veia feliç a Girona”. El director esportiu va relacionar el bon nivell dels davanters titulars amb les dificultats que tenen Choco i Doumbia per brillar. “Tenen pocs minuts i han de fer molt per cridar l’atenció. Doumbia ha fet prou gols per tenir el respecte futbolístic. Esperem que en la segona volta ens ajudin.”

Quique Cárcel, que va admetre que hi ha negociacions obertes per a la renovació de Ramalho, es va desfer en elogis cap a Eusebio i el seu cos tècnic: “Està fent un treball brutal i reuneix tot el que jo volia d’un entrenador. Ha confiat en la joventut i ha intentat que es jugui millor a futbol, tot i que els resultats sempre acaben manant. Si haguéssim parlat després del partit contra l’Atlético –amb el Girona amb un coixí de 10 punts respecte al descens–, avui faríem unes altres preguntes”, va respondre el director esportiu quan va ser interpel·lat sobre la confiança en Eusebio.

REACCIONS

Tenim limitacions de pressupost i, si volem mantenir el bloc, no és fàcil jugar amb fitxatges. Les lesions també han condicionat
Eusebio reuneix tot el que jo volia d’un tècnic. Ha confiat en la joventut i ha intentat que es jugui millor a futbol
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)