Nàstic

Fali i les reincidències en les expulsions

Nàstic. El migcampista va tornar a complicar la vida al seu equip per una doble groga i els grana ja són l’equip amb més vermelles de tota la lliga

El tècnic, Enrique Martín, va comparèixer davant dels mitjans cansat quan li van preguntar per la reiteració en les expulsions. “No n’aprenem”, va dir després del xoc contra el Rayo Majadahonda. El migcampista Fali va ser expulsat en el minut 73 per una falta innecessària i va complicar el tram final de partit, en què el Nàstic no va tenir ni una ocasió per empatar l’enfrontament (1-0). El migcampista ahir va demanar perdó, però als grana ja li han volat massa punts per culpa de situacions com aquesta. Ara mateix és, amb set expulsions, l’equip que més vermelles ha vist en la lliga, al davant del Deportivo (6), l’Albacete i l’Osasuna (5).

“Estic molt fotut. Vull demanar disculpes a l’afició, a l’equip i als meus companys. Estic enfonsat sobretot pel que ens hi estem jugant”, va dir ahir Fali. El migcampista també havia estat expulsat tres jornades abans contra l’Elx, en un altre partit decisiu per al Nàstic contra un rival directe. Aleshores va deixar el seu equip, que va perdre per la mínima, des del minut 28 amb un home menys. “Estem a mil revolucions al camp i no vaig pensar. No hauria d’haver posat el peu. Aquesta situació és diferent de la de l’Elx [va ser expulsat per protestar, segons l’àrbitre] perquè no em vaig dirigir ni a l’àrbitre ni al jutge de línia, però [contra el Rayo Majadahonda] sí que és cert que m’equivoco i ho assumeixo”, va explicar.

El Nàstic s’ha quedat amb un home menys en set partits; en sis, els grana han acabat derrotats i només en un, contra Las Palmas, en l’expulsió de Thiouné, l’equip ha aconseguit un empat (0-0). A més, amb inferioritat numèrica el Nàstic rep, de mitjana, un gol cada 28 minuts, mentre que en igualtat o superioritat numèrica l’estadística és d’un gol encaixat cada 65 minuts, de mitjana.

Comença l’estada

El Nàstic es va desplaçar ahir a la tarda a Oliva, a un complex esportiu, per fer una estada fins divendres. Durant tres dies, els futbolistes s’exercitaran en sessions de matí i tarda, augmentant la càrrega habitual. El cos tècnic aprofitarà que aquest cap de setmana no hi haurà partit perquè li corresponia jugar contra el Reus per conjuntar un equip que en el mercat d’hivern s’ha reforçat més que cap altre equip de la categoria.

LA REACCIÓ

Demano disculpes a l’afició i a l’equip. Estic enfonsat sobretot per tot el que ens hi juguem
Rafael Jiménez, ‘Fali’
migcampista del Nàstic

VULNERABILITAT

28
minuts
triga el Nàstic, de mitjana, a encaixar un gol amb un home menys. En igualtat o superioritat, cada 65 minuts.