Girona

Pere Pons

Migcampista del Girona

“Entre tots ho tirarem endavant seguríssim”

Entre la derrota incontestable a Ipurua que ha confirmat la crisi i la transcendental visita demà de l’Osca, la plantilla del Girona viu una setmana dura. “És clar que és un moment complicat, i tots en som conscients. Des de dins hem fet molta autocrítica, però el resum és que ens sentim forts i amb confiança”, explicava després de l’entrenament d’ahir a La Vinya Pere Pons, un dels capitans de l’equip. El migcampista format al planter està convençut que la reacció “és cosa de tots”, també de l’afició, que espera que respongui demà a Montilivi.

“Quan no tens resultats, és perquè fas coses malament. Feia setmanes que, tot i no guanyar, el joc era bo i competíem bé. Menys a Eibar, en un partit que ens va deixar molt males sensacions perquè no es va veure el Girona que s’ha vist tot l’any.” L’autocrítica s’ha centrat en diversos aspectes –“hem de ser més exigents entre nosaltres, més solidaris”–, com ara la fragilitat defensiva, que s’ha accentuat: “Ens han fet gols per errors individuals, que pot passar, però també per faltes de comunicació, d’entendre’ns. Això l’any passat ho teníem molt fort; ens sentíem un bloc sòlid i molt ben posats. Hem de mantenir la intensitat i trobar el punt de competitivitat de l’any passat que ens feia tan forts defensivament, perquè encaixar pocs gols és fonamental.” El migcampista sap que l’Osca arribarà amb empenta: “És un rival ferit, que ja sap que gairebé és a baix i això el fa jugar sense pressió ni res a perdre.”

“Gens espantats”

Pere Pons creu que el neguit “és més dels aficionats” que del que detecta al vestidor. “No estem gens espantats. La confiança és absoluta. Ens veiem cada dia i ens diem les coses a la cara. La situació és difícil, però també ens farà créixer com a jugadors.” Un parell de dies després dels elogis del director esportiu, Quique Cárcel, pel treball d’Eusebio, Pere Pons va destacar la cohesió de tot el grup: “Hi ha molt bona sintonia amb el cos tècnic, amb l’entrenador i amb tota la gent que forma part del club. Tenim ganes de superar aquest mal moment, i crec que dissabte és un bon dia per fer-ho a Montilivi, amb tota l’afició i tot el que representa aquest club. Que siguem tots una pinya.” El de Sant Martí Vell va parlar més concretament d’Eusebio: “Anem a totes amb ell perquè creiem el que ens diu i ens transmet. Des del primer dia, ha vingut amb la idea d’aportar la seva idea però conscient també de les coses bones que teníem interioritzades.”

“Ens ha costat molt”

Pere Pons confia que, després dels partits amb més de 14.000 espectadors contra el Barça i el Madrid, l’afició respongui també demà: “M’agradaria que estigués ple a vessar, però si no pot ser, que els que vinguin hi deixin l’ànima. Si ens surt alguna cosa malament, que ens intentin donar estímuls positius. I a tirar-ho tots endavant. Al final, és cosa de tots. Com a jugadors, ens ha costat molt arribar fins aquí i no ho volem perdre. I els aficionats també han somiat molts anys perquè el Girona estigui a primera i pugui competir contra els grans. M’agradaria que tothom s’ho prengués com una cosa personal, perquè són importants de veritat.”

LA SITUACIÓ

“Des de dins hem fet molta autocrítica, però ens sentim forts i amb confiança”

AMB EL TÈCNIC

“Anem a totes amb Eusebio perquè creiem el que transmet. Hi ha bona sintonia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)