3a divisió FEF

L’últim tren

3a divisió. El Sant Andreu està obligat a vèncer el Terrassa si vol somiar amb l’ascens

Amb més d’un terç de la competició per disputar-se encara, el Sant Andreu se la juga demà contra el Terrassa, l’equip que marca l’ascens, en un partit gairebé a vida o mort per als quadribarrats. “Sabem que tenim una mancança de punts i que el Terrassa és un rival directe per enganxar-nos a la lluita per l’ascens. Tot el que sigui retallar és vital”, diu el capità Dani Guerrero, conscient de la situació.

Amb 13 punts de desavantatge respecte al quart lloc –tot i que amb un partit menys–, els de Mikel Azparren no tenen marge d’error. “L’objectiu sempre ha estat el mateix: ser a dalt, però és molt complicat. I més després de jugar la promoció l’any passat, en què l’exigència és altíssima i desgasta molt. Però estem acostumats a anar sempre al màxim i no ens rendirem”, explica Guerrero, que no vol buscar excuses en una primera volta de campionat complicada que ha obligat el Sant Andreu a remar contra corrent en aquesta segona meitat del curs: “Hi ha hagut molts partits en què hem estat netament superiors però no els hem sabut tancar i se’ns han acabat escapant. Amb un parell de victòries més estaríem de ple en la lluita, però hem fallat nosaltres, potser pel desgast o per les lesions, però això no ens serveix d’excusa.”

“Una vegada passat és molt fàcil dir que sense tants partits de copa ara estaríem millor. Però aquest equip té un afany competitiu que ens fa anar a totes sempre. I a qui no li agrada el que vam viure?”, conclou el capità quadribarrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)