Girona

Eusebio: “Els moments difícils s’han d’afrontar amb valentia”

L’entrenador del Girona cita 20 futbolistes per rebre demà l’Osca (20.45h)

El Girona, després de nou jornades sense guanyar, té demà a Montilivi (20.45h) una cita fonamental contra l’Osca, cuer de primera. “Els moments difícils s’han d’afrontar amb valentia, amb personalitat”, ha comentat l’entrenador, Eusebio Sacristán, que ha citat 20 futbolistes i n’haurà de descartar dos abans del partit. Destaca la presència de Borja García, i també hi ha tres porters, pendent de l’estat de Gorka Iraizoz. Eusebio té les baixes d’Alcalá, sancionat, i Patrick Roberts, Muniesa, Doumbia, Aday i Mojica, lesionats.

Els nervis

“Veig el grup molt preparat, conscient i convençut. Som conscients de la importància del partit i hem de ser forts i recuperar les sensacions que no vam mostrar a Eibar”, ha comentat Eusebio.

La recepta

“Hem de ser un equip molt solidari, amb un gran compromís, i necessitem concentració i intensitat”, ha dit Eusebio.

L’Osca

“Després de moments molt difícils, ara té bones sensacions. Hem d’estar preparats per anar superant les dificultats que ens plantejarà”.

L’afició

“Per superar les dificultats, el millor és que no hi hagi nerviosisme, sinó tranquil·litat. Necessitem que l’afició vingui amb la mentalitat que és un partit molt important i ens mostri el suport que ens ha mostrat sempre”, ha apuntat Eusebio.

La convocatòria

Bounou, Gorka Iraizoz, Suárez; Bernardo, Ramalho, Juanpe, Carles Planas, Pedro Porro, Raúl García, Valery, Pere Pons, Aleix Garcia, Granell, Douglas Luiz, Borja García, Portu, Stuani, Choco Lozano, Paik i Pachón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)