Nàstic

Repatriació d’urgència

Nàstic. Palanca i Kanté, dos dels deu reforços d’hivern, ja van defensar la samarreta grana temps enrere i ara han deixat les carreres internacionals per afrontar el repte de la salvació

El Nàstic ha viscut un mercat d’hivern intens, amb deu incorporacions i onze baixes, amb l’objectiu de redreçar el rumb d’un equip enfonsat en l’última posició. D’entre els reforços n’hi ha dos per als quals les instal·lacions del Nou Estadi no són desconegudes, ja que els atacants Miguel Palanca i José Kanté ja han vestit la samarreta grana, el primer la temporada 2015/16 i el segon durant dos anys en l’etapa de juvenil.

Miguel Palanca (Tarragona, 1987), fill de l’exjugador del Nàstic i actual membre de la secretaria tècnica Santi Palanca, es va formar entre l’Espanyol i el Real Madrid i va arribar al Nàstic l’estiu del 2015 després de militar a l’Elx i el Numància. S’esperava molt d’ell, a Tarragona, però aquell curs, en què el Nàstic va estar a prop de l’ascens a primera, només va disputar 19 partits i va fer un gol. L’estiu següent va deixar el club de la seva ciutat per iniciar un recorregut per Polònia –Korona Kielce–, Xipre –Anorthosis– i Índia –Goa–, que ha acabat aquest hivern, quan ha respost a la crida d’un Nàstic en situació crítica. “Vinc amb il·lusió i moltes ganes”, afirma Palanca, fitxat al vespre del 31 de gener i que el dissabte 2 de febrer ja va debutar a Majadahonda.

Dels quatre fitxatges fets pel Nàstic l’últim dia del mercat d’hivern, dos ja es van estrenar dos dies després –l’altre va ser Cotán–, mentre que encara no han jugat Josema i José Kanté, l’altre fitxatge amb passat grana. Kanté (Sabadell, 1990) va jugar dues temporades, entre el 2007 i el 2009, al juvenil del Nàstic, entrenat per Kiko Ramírez. Després, el davanter vallesà va passar pel Manresa, el Rubí i el Prat, amb el qual va esclatar a segona B després d’un parèntesi al filial del Màlaga. Un bon any li va valer el fitxatge per l’AEK Larnaca, després del qual va encadenar tres equips polonesos. El Legia de Varsòvia és el que l’ha cedit al Nàstic, un equip al qual retorna recordant els temps viscuts a Tarragona i motivat per ajudar l’equip grana a assolir la salvació.

LES REACCIONS

Vinc amb il·lusió i moltes ganes. Durant els anys fora sempre he pensat que podia tornar a casa
Miguel Palanca
extrem del nàstic

EN FORMACIÓ

Ha sigut bonic recordar, en arribar, els anys passats aquí. Vinc motivat per assolir la salvació
José Kanté
davanter del nàstic

UN RODAMON

Kanté, que ha estat a Polònia els tres últims anys, va defensar la samarreta grana en edat juvenil
Palanca va jugar al Nàstic el curs 2015/16 i després va passar pel futbol polonès, xipriota i indi

El dissabte del derbi que no es disputarà

El Nàstic i el Reus havien d’afrontar aquesta tarda al Nou Estadi el derbi del Camp de Tarragona, que no es disputarà per l’expulsió de l’equip roig-i-negre. El Nàstic, al qual se li donarà el partit per guanyat 1-0, ha aprofitat que descansa per fer una estada de tres dies, que va acabar ahir, a la localitat valenciana d’Oliva, molt ben valorada pel tècnic, Enrique Martín. “Ha estat molt important després de l’arribada de gent nova, de canviar pràcticament mig equip. Ha anat bé per cohesionar el grup, per tenir xerrades personals, per millorar el contacte entre tots. Han estat tres dies intensos en un ambient agradable, ideal per fer grup”, va afirmar ahir el navarrès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)