2a divisió FEF

L’Olot no podrà comptar amb Marc Cosme a Paterna

2a divisió B. L’atacant té una elongació que l’obligarà a ser baixa i que deixarà Marc Mas com a únic davanter centre de tota la plantilla

L’Olot viatjarà aquesta tarda fins a Paterna per enfrontar-se al València Mestalla, demà a les 12 h. L’equip dirigit per Raúl Garrido ho farà sense Roger Barnils, lesionat al genoll, ni Marc Cosme, un dels dos davanters centre que té la plantilla olotina. El de Faura va sortir en el minut 65 de l’últim partit contra el Conquense en el lloc de Xumetra, però en el 74 va demanar el canvi –Pujadas el va substituir– després de notar un dolor a la cuixa. Cosme havia tingut tota la setmana passada molèsties, però en una prova prèvia va decidir jugar i estar a disposició del seu tècnic: “És un davanter que ens ofereix coses diferents a Marc Mas o als altres futbolistes que poden ocupar la línia més ofensiva com ara Xumetra, Alfredo o Guzmán. No tenir aquesta alternativa ens suposa una dificultat, ja que pot quedar-se amb la pilota, generar joc... Perdre’l és dolent”, comenta l’entrenador valencià de l’Olot, que sí que podrà disposar d’Iván Guzmán, ja recuperat d’una sobrecàrrega muscular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)