Girona

El Girona torna a perdre i es complica la vida (0-2)

Derrotats. Els d’Eusebio perden a Montilivi contra el cuer, l’Osca, i deixen escapar una oportunitat d’or per distanciar-se de la zona de descens

El Girona ha perdut a Montilivi contra l’Osca (0-2) el partit que estava marcat en vermell en tots els calendaris com un dia clau per aconseguir la permanència. L’encert de cara a porteria i els errors puntuals en defensa han estat decisius. Tot i això els d’Eusebio continuen fora de la zona de descens.

El partit s’ha complicat moltíssim en una primera part on el Girona ha posat el joc, el domini i les ocasions però qui ha marcat els gols ha estat l’Osca. La primera mitja hora ha estat un monòleg dels gironins, que han tingut nombroses ocasions per avançar-se en el marcador i encarrilar el partit però ni Portu, ni Pedro Porro, ni Pere Pons ni Stuani han trobat porteria. De cop, amb el permís de la passivitat defensiva del Girona l’Osca s’ha animat i ha començat a inquietar la porteria de Bounou. A més, els aragonesos han trobat el premi aviat, i és que en el 34’ Chimy Ávila ha fet el 0-1 amb un xut des de la frontal. Sense temps per aixecar-se i després d’una clara ocasió de Pedro Porro i un gol anul·lat a Juanpe Chimy Ávila ha fet el 0-2 amb un obús des de dins l’àrea.

En la segona part el Girona ha sortit decidit a buscar el gol que el tornés a posar en el partit. S’ha fet un fart de penjar pilotes a l’àrea buscant Stuani i provocant jugades a pilota aturada, on ha generat molt perill. Els minuts han anat passant i el gol no ha arribat, i és que als gironins la porteria se li ha fet minúscula. Juanpe, en la més clara, ha rematat al travesser. L’objectiu ja s’ha convertit gairebé en impossible quan Bernardo ha estat expulsat per doble amonestació i els d’Eusebio han hagut de jugar més de vint minuts en deu i no han aconseguit ni marcar l’1-2 que donés un bri d’esperança.