Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador de l’Osca

“Ha sortit bé el que havíem preparat”

Després de guanyar el segon partit seguit i d’haver fet set punts dels últims nou sense haver encaixat cap gol, la satisfacció de l’Osca era molt comprensible, tot i que el seu entrenador no es va deixar anar, ni de bon tros. “Ens enduem una victòria però continuem cuers. Sent humils, intel·ligents i realistes, no pararem, tot i que continuem estant lluny”, va explicar Francisco Rodríguez, preocupat per la lesió d’Insua: “S’ha d’esperar les proves, i esperem que sigui poc; ha fet un gest lleig amb el genoll.”

Francisco, que ja va guanyar a Montilivi amb l’UCAM, estava molt satisfet amb el treball dels seus homes. “Veníem a un camp complicat, en una situació complexa, però el treball de la setmana ha estat fantàstic. Ha sortit bé el que havíem preparat. Sabíem que ens podien fer mal amb la verticalitat per la dreta, amb Portu, i ho hem anul·lat. I també hem tapat bé Stuani.” L’Osca guanya fins i tot el goal average al Girona, però el seu tècnic és prudent: “Continuem estant lluny per pensar en el goal average. Ara mateix és impossible mirar-lo.”

L’entrenador de l’Osca va destacar l’aportació dels futbolistes que li han arribat en el mercat d’hivern, entre els quals destaca Enric Gallego: “És un perfil de jugador que no teníem, i la seva arribada ens ha donat molt. És una referència i és molt vertical. Fa moltes coses bé.”

LES DINÀMIQUES

“S’han de saber dur, quan guanyes i quan perds; nosaltres no hem deixat de creure”

EL PANORAMA

“Som els cuers. Sent humils, intel·ligents i realistes, no pararem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)